Михаела Филева се запозна с братята си (Никога не ги е виждала до този момент)

4056
07 Декември 2014, 14:00


Наскоро поп певицата Михаела Филева сбъдна две свои отдавнашни мести. Най-сетне представи песен по свой текст и музика – „И аз съм тук”, и се запозна с братята си, узна HotArena.net.

 

Младата поп надежда още не ги е виждала на живо - само в скайп и във фейсбук. Михаела сама пожелала така. Братята й, които са близнаци, все още нямат 18 години и родената във Велико Търново певица преценила, че не може да изисква от тях да вземат сами решение за толкова важен избор, пише в. „Уикенд“.

 

Михаела не искала момчетата да си навлекат гнева на родителите си, а и не желаела да се конфронтира с баща си, макар че нито е говорила с него, нито го е виждала, откакто била на 2 години. Тогава татко й напуска и нея, и майка й. Оженил се повторно и се сдобил с две момчета-близнаци. Напълно забравил дъщеря си от първия си брак. Не я потърсил, дори когато се прославила.

 

Необяснимото му поведение отдавна не разстройва Михаела. Тя не се тормози, че баща й не я иска. Изпълнителката не усеща липсата на татко, тъй като никога не е имала такъв. Затова пък много иска да се сближи с братята си и само чака те да станат пълнолетни, за да могат да се видят и на живо. Засега се „срещат” само в интернет.

 

Близнаците много се гордеят с талантливата си сестра и често я разпитват за живота й на поп звезда. Михаела пък с радост им разказва всичко за кариерата си и перипетиите, през които преминава, за да се задържи на сцената. Разбира се, обсъждали и по лични въпроси като детството си и вълненията, типични за пубертета, а певицата се стараела да им дава разумни съвети, за да ги предпази от грешки, коментират в музикалните среди.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени