Михаела Филева си къса нервите с гадже – ревнив комплексар

4651
31 Януари 2016, 12:00


Чаровната Михаела Филева го е закъсала с гаджето си – рапъра Павел, научи HotArena.

 

Не особено успешният певец вместо да се гордее, че е забил такава красива и талантлива мацка, доста се комплексирал от нея. Близки до двойката твърдят, че той адски много се дразнел от факта, че тя е по-известна от него, а него го знаят най-вече като „гаджето на Михаела Филева“.

 

Освен заради кариерата, Павел си намирал и други поводи да избива комплекси. Той забранил на Филева да обува високи токчета, когато излизат заедно, защото тя ставала по-висока от него. Не ѝ позволявал и да се облича предизвикателно, пише „Уикенд“.

 

Освен че не се чувствал пълноценен с нея, Павел адски ревнувал красивата Михаела. Той трудно преглъщал излизанията ѝ без него и ги гарнирал със солидна доза скандали. Близките на певицата са категорични, че тя не заслужава подобно поведение и нищо чудно двамата скоро да се разделят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минка Кирилова
преди 2 години
-2
ТАПАК КРЕТЕН ИДИОД кои си ти бе че да и каэваш с какво да се облича.ДА ИСТИНАЕ ТИ СТАНА ИЭВЕСТЕН КАТО НЕИНО ГАДЖЕ аэ съм луд фен на Михаела Филева буквално на лаптопа на тела ми и във феисами даже имам снимки на неяяяя энам повече неща от теб аэ ще и бъда иделното и гадже нищо че сам момиче не СЪМ обратна просто каэвам. Тя е по иэвесна от теб приемиго ти не си никои на всеки фр на които му покаэвам твоя снимка все каэват ИЛ МНОГО Е ГРОЭЕН а аэ понеже си гадже на моя ИДОЛ все те эащитавах. Эаради теб идиот Прост тя се кара с приятелите си и сащо така и се драэнят ЕВГЕНИ МИНЧЕ Я СЪСИПА СЪСИПА ТИ КАЭВАМ каэаи че се обличала като кошар.СПОРЕД ТЕБ ТЯ КУШАР ЛИЕ нееее не е эабога всички и каэват да скъса с теб но тя нинене нямя. Мамкаму тя те ОБИЧА эокакво мислеш че се облича така и не носи токчета хората по улицата немогат да я поэнаят.Тя не усмихнатата Михаела КОЯТО БЕШЕ СПРИ ДА Я НАРАНЯВАШ НЯ НЕ ГО ЭАСЛУЖАВА энаи че МИХАЕЛА ИМА ТЪРПЕНИЕ ТЯ ТЕ ТЪРПИ В МОМЕНТА НО КОТО И ИЭБИИ ШАИБАТА ПОСЛЕ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени