Михайлов най-накрая влезе в ролята на мъж! Тропна и каза на Алисия: Признай за връзката си с Бирмата!

https://hotarena.net/pod-pricel/mihailov-nai-nakraia-vleze-v-roliata-na-maj-tropna-i-kaza-na-alisiia-priznai-za-vrazkata-si-s-birmata HotArena.net
Михайлов най-накрая влезе в ролята на мъж! Тропна и каза на Алисия: Признай за връзката си с Бирмата!

Ники Михайлов мъж ли е или лукова глава? Действията на вратаря от последните дни сочат, че все повече иска да влезе в ролята на мъж.

Негови близки издадоха пред HotArena, че вчера той е имал сериозен разговор с Алисия. Поводът е най-актуалното й гадже Жоро Бирмата. \" Или се връщаш при мен или признаваш публично, че си с Бирмата\", отсякъл вратарят.

HotArena припомня, че откакто Ники Михайлов остана без отбор и виси постоянно в София е попаднал в серия от любовни терзания. Първо, за пореден път се изпокара с Алисия, като причината е тривиална - негова изневяра. Второ, след като певицата осъзна, че животът й не се изчерпва с настроенията на Михайлов и започна да излиза с други мъже.

Това пък докара Ники до ревност. Най-много го е заболяло от факта, че звездата на „Ара“ тръгна със столичния плейбой Георги Станоев - Бирмата. Връзката им не е тайна за никого от светските среди. За да й го върне, вратарят започна да сваля хитовата, но непълнолетна певица Гери-Никол, както HotArena първа разкри.

18 Коментара

1

преди 8 години

Ahahahahaha ahahaha ..." Ili se vra6ta6 pri men...." Ili zabelejete dragite 4itateli ..." Ili priznava6 4e si s Birmata publi4 no" ahaha e, ne 4estno ne moga. Alooooo, avtorkata na tozi " 6ediovre" mar6 i si idari glavata v stenata da ti doide malko mozak v glavata, posle sedni i napi6i ne6to po umno i realno. Bahti i otka4alkite sa sait.

Коментирай

xxx

преди 8 години

От сигурен източник знам, че Николай преследва Гери-Никол по участията и, което не му прави чест. Той е на 27, а тя в 11 клас. Ясно е, че иска да се похвали с нея, но тя е малка за него. И в този ред на мисли от къде на къде ще държи сметка на Алисия с кого спи, след като той е по петите на Гери. Дано момичето не му отвърне на свалките. Ще е жалко за нея.

Коментирай

Stefy

преди 8 години

Mihaylov,zashto dursjish smetka na Asq sled kato se ebesh v kenefite na Plaza s tanciorkite?I ne samo pishesh non stop na Geri Nikol che ot mnogo godini tursish mlado moniche kato neq?

Коментирай

до достоверени източници ;) муахахаха

преди 8 години

"От сигурен източник" това ми прилича на някой близък до Хотарена, и нали не си мислиш че някой ти вярва , като се има предвид колко са достоверни винаги"СИГУРНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ" тук ;)...Ники и Алисия са заедно затова се излиза цялата тази помия върху тях ;). Злобейте само ги забавлявате:0 а и нас също с неграмотни статии и малоумни коментари катодано момичето не му отвърнело на свалките, извинявай кое момиче????? муахахахха и другия дето се е изцепил Михайлов се е.ял с танцьорки, ей, той отдавна не ходи по проститутки, ако иска такива ще си поръча някоя която наистина си заслужава .

Коментирай

pppp

преди 8 години

От сигурен източник знaм,че Николaй толковa се впечaтлил от остоумния пост нa Николетa,по случaй рожденния ден нa Aндрея,че решил дa не се зaнимaвa с Aлисия,a нaпрaво дa си земе Николетa.Кaзaл още че след тунингa се е превърнaлa от трaбaнт,в нещо кaто трaбaнтджини.

Коментирай

е няма такъв смях

преди 8 години

ха ха ха ха ха ха хаааааааааааааааааааааааааа До къде се докара тази простакеса , да стане за подигравка и на врабците в България. Днес гледах клипа на Венелин Кондаков за срещата му с Роналдо. И там той шикалкави , шикалкави с коя е била жената с него , а то цяла Бъlгария знае,ч е беше Николета снимка и от полета пратиха двамата. Та жената е преспала с Роналдо и поддържала връзка с него. Той пък щял да празва Коледните празници в Дубай, после се оказало че бил както вече писах в Mаями с сина си и известен бразилски Топ модел. хаха дали е отскочил да опраши и нашата изтривалка, факт е , че си дойде с ново палтенце и придобивки от колекцията на Плейн. Е, как и стига акъла, че този известен и богат мъж ще се врече във вярност и ще се ожени за една простакеса без образование, застаряваща и без професия. Сигурно ще отиде да му готви ха ха ха Или ще я наеме за детегледачка на сина му , тя огледа нейното, хах ха За какво става? Единствено и само за някоя друга нощ мачкане на чаршафи, а такива като нея млади и нежни на момичета естествено красиви ( на запад това се цени естествената красота) на момини сълзи момичета по света - бол. С една дума изтривалката - проститутка Парцалеса, както казах за роклета, чантета, бюстиета, обущета. Само това ще и остане и кожения калъф в гъза и къде дупка има по нея. На това се казва жена с "достойнство" , майка и все още съпруга.

Коментирай

е няма такъв смях( продължение)

преди 8 години

а такива като нея млади и нежни на момичета естествено красиви ( на запад това се цени естествената красота) на момини сълзи момичета по света - бол. С една дума изтривалката - проститутка Парцалеса, както казах за роклета, чантета, бюстиета, обущета. Само това ще и остане и кожения калъф в гъза и къде дупка има по нея. На това се казва жена с "достойнство" , майка и все още съпруга. Къде е този парцал, къде е Алисия? И може да я обвиняват, че Михайлов я пренебрегва и ходи и с други и говорят, че нямала достойнство, че го търпи. Бих казала, че милион пъти бих предпочела нейното достонйство от това да летя из небесата и да отивам на крак на мъжете по цял свят и да обикрачвам сульо и пульо за чантета, роклета , обущета. Голямо достойство се иска да бъдеш парцал международен ! Пародия!

Коментирай

измислици

преди 8 години

Абе, кой измисля тези глупости. Нищо общо няма Алисия с Бирмата.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Е, ти простакесо неграмотна с латиницата вчера твърдеше , че Михайлов бил с Гери Никол на Младивите. Сега пък с танцьорки в кенефите... как ти се струва дали Михайлов ще отиде в кенеф да парви секс при все ,че има един от най-луксозните апартаменти в София, а няма и хотели сигурно? Абе ти защо си описваш твоите преживявания? Хем си тъпо, хем си голям простак , хем неграмотно ,а и по всичко личи , че си боклук , когото премятат по селските кенефи. Супер тъпунгер!

Коментирай

голяма простотия в този сайт

преди 8 години

Вчера четох тук едно истерясало пишеше "АЛИСИОООО ПРИЗНАЙ СИ ,Ч Е СЕ ЕБЕШ С БИРМАТА? ПРИЗНАЙ СИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ" Вие от ХотАреан статии по коментари ли съчинявате или въпросното кухо парче е ваш доносник или най-вероятно ваша колежка? Е, няма да се учудя, като чета съчиненията и словореда, дето сте праснали в тази статия. Като нищо може да споделяте нейни шедьоври, а ако са ваши, говори колко сте на ТИ с българския език и какви грамотни " журналисти сте и не само. Пази, Боже от простотия да те налази! Тя, Грозева е същия грамотен капацитет....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

xaxa...vpe4atlil se ot...nikoleta...smiax..to ot neia...koi da se vpe4atli...samo za podigravka stawa...a alisia...si e drygo....gena....razbira se 4e 6te rewnywa niki....no sa si zaedno...stiga gi razdeliaxte...

Коментирай

...

преди 8 години

vseki po pytq si qvno ne e im edin pytq

Коментирай

wgf

преди 8 години

Крокозъблисия изневерява на Плеши-смеши само и едиствено с Касъмов, по простота причина, че той е единствения след гологлавия, който се лъже да си легне със нея. Г-жа Пластмаса не представлява интерес за никой нормален мъж, още повече за млад и заможен бизнесмен за който от край време сама си плаща да я "гаджосват". Призовавам я, първо да потърси спешна лекарска помощ, после да започне лечение и да пийва хапченцата си редовно. Не за друго, а защото цялата тази психоза се отразява върху невръстния й син.

Коментирай

pfuuu

преди 8 години

Nikoleto, tili si ma?

Коментирай

wgf

преди 8 години

Аз съм ма Асието. Къде са братята близначета-глупачета, че самичка днеска ачкаш тука?

Коментирай

do wgf

преди 8 години

Я препоръчай хапченцата си на оная с голямата и празна тиква - миризливия Клозет-Мършлянова! Тя е тая дето си ги съчинява тука..Сере от яд в кенефа на Божинов всеки ден, защото е сух, стар Парцал, а други младеят и хубавеят! Ще се насере скоро и публично ганото цигане и все от злоба и завист, късите и крачета ще станат още по къси и криви

Коментирай

преди 8 години

Asuna e po-stara ot Nikoleta, tapako! Malko trudno edna zastarqvashta lelka na 35 shte "mladee", tochno obratnoto e:)))))) Jivei si v izmisleniqt svqt, nqma losho!

Коментирай

преди 8 години

ASIOOO NA SNIMKATA SI KATO SMACHKANA STAFIDA, LELIOOO! PROTIVNA GROZOTIA TAKAVA! KVI SA TI NEVZRACHNI OCHITE BLQQQK NABRANA SI KATO KITAISKI FENER! NE SE SNIMAI V TOZI VID DO MLAIQ TI EVACH, TAKA IZGLEJDASH OSHTE PO-DURTA!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.