Михнева гневна на Фандъкова, съди я за травма

2422
17 Януари 2016, 11:00


Устата журналистика Маргарита Михнева се е потрошила след падане на непочистена улица и смята да съди кметицата, узна HotArena.

 

Нелепият инцидент довел до спукани кости на ръката и гръдни кош. Днес Михнева се разхожда със шина на лакътя. Причина за травмата се оказали счупени плочки по тротоара на улица „Раковска“. Между плочките стърчал метален прът, на който, за щастие, Маргарита не успяла да се набучи при падането.

 

Водещата за секунди дори изгубила съзнание, а минувачи веднага ѝ се притекли на помощ. Скоро болката била изместена от гняв и тя решила да съди Столична община, която трябва да се грижи за поддръжката на настилката. Заради нанесената ѝ травма, Маргарита ще пледира за обезщетение и дори вече е наела адвокат.

 

 „Целият ми организъм е в шок в момента. И без това не съм здрава. Пия някакви хапчета, много е неприятно - можех да си остана инвалид”, оплака се журналистката. Травмата на дясната ръка щяла да я извади от строя поне за 2 месеца, тъй като вместо да се притъпи след шинирането, болката в лакътя и гръдния ѝ кош, се засилвали, пише "ШОУ

 

„Гневна съм на Йорданка Фандъкова. Пострадах, защото улиците и тротоарите са зле поддържани. На запад тези неща се наказват, а тук общинарите минават метър и дори ги хвалят. И сега какво - Фандъкова е с 65% рейтинг и се води за успешен кмет, а аз съм цялата потрошена. Да дойде с мен да се разходи из центъра на София, да види какво е”, с право се пали телевизионерката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени