Михо Футеков се завръща във „Фермата“, феновете искат отново да влезе в играта

2248
11 Октомври 2016, 22:00


В дейли епизода на „Фермата“, който се излъчи тази вечер в ефира на Би Ти Ви участниците взеха решение Михо да се върне при тях.

Предложението дойде от зрителите – фенове на предаването, които след напускането му, заляха продуцентите с молби Михо да се върне във „Фермата“. Андрей Арнаудов сподели на участниците, че е изненадан от реакцията на зрителите.

„Ние сме виждали хиляди реакции след ТВ предавания и обикновено те са били против някого или нещо. Това, което ни изненада този път е реакцията на зрителите, след като Михо напусна "Фермата". Бяхме заля ти от молби да върнем Михо. Ние по право можем да върнем участник и сме го правили в сезон 1. Този път смятаме, че по-правилния начин е вие да решите, защото сте се борили дълго тук без него“, каза Андрей.

Мария, за която Михо се ожени вечерта преди да излезе от шоуто бе твърдо за връщането на Михо. „Той има много какво да учи и тук е едно прекрасно училище за него“.

Единствения против връщането на Михо бе Стоян, който е негов враг от години и успя да го победи в първия дуел от сезон 2.

"Не ми трябва този човек, защото много ме дразни. Какво има да показва още - бих го във всички битки в дуела. Не искам да се карам с никога, затова не го искам тук."

При това решение Галя се разплака и каза: "Аз бих излязла, за да влезе той. Той е земен и истински - той е човек! Той е много добър човек."
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yeahhhhh
Преди 1 година
0
qkoooooo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени