Мик Джагър отказал да спаси бизнеса на Лорън Скот: Няма да наливам пари в бездънна яма! (Семейството й в скандал с певеца)

2092
23 Март 2014, 11:26


 

Невиждан скандал се разрази след смъртта на модната дизайнерка Лорън Скот. Оказа се, че Мик Джагър категорично отказал да помогне на приятелката си, въпреки че е знаел за финансовите й проблеми.


Месеци преди самоубийството на Лорън, двамата имат страхотен скандал, тъй като дизайнерката заложила дори жилището им в Манхатън за кредит, финансиращ бизнеса й. Джагър изключително се ядосал, когато научил за тайния кредит и заявил, че повече няма да налива пари в бизнеса й.


Нещо повече, останалите инвеститори също предупредили Лорън, че налива пари в бездънна яма. Със същите думи и Мик й отказал помощ, заявявайки й, че трябва да се оправя сама.


„Той няколко пъти я спасява от трудни ситуации. Бяха неразделни, а той направи всичко възможно, за да я подкрепи. Имаше моменти, когато се ядосваше, че парите му потъват в бездънна яма. И не беше единственият, който се чувстваше така.“


Приятелят на Лорън от модния свят, Филип Блох споделя, че дизайнерката неведнъж е действала безразсъдно. „Всички знаеха, че е в беда. Тя харчеше безразсъдно, без мярка“, споделя той.


Междувременно семейството на Скот е в разпра с Мик Джагър и то не само по повод скандала с парите. Близките й настояват тя да бъде погребана при родителите си, а не в гробището за звезди и дори вече са издялали името й на надгробния камък.


Мик от своя страна не иска и да чуе за подобен акт. И настоява годеницата му да бъде погребана с всички почести, които заслужава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени