Мик Джагър проговори за смъртта на Лорън Скот: Смазан съм!

1890
18 Март 2014, 18:43


Мик Джагър пусна официално изявление по повод смъртта на приятелката си Лорън Скот. Известният рокаджия сподели, че е съсипан от смъртта й.


„Все още се опитвам да разбера как любимата ми и моя най-добра приятелка сложи край на живата си по този трагичен начин. Прекарахме много години заедно и имахме прекрасен живот.


Тя имаше забележителен талант, на който мнозина се възхищаваха, включително и аз. Гордеех се с похвалите, с които хората я обсипваха и благодаря на всички, които ми писаха, за да ме подкрепят.


Никога няма да я забравя“, пише той.


Съобщението е направено само 24 часа след смъртта на Лорън Скот, която бе открита обесена в дома си. Мик Джагър споделя, че още е смазан от загубата и не може да повярва, че приятелката му се е самоубила.


Двамата живееха заедно повече от 13 години. А загубата на Лорън е огромна трагедия не само за Мик, но и за целия моден свят, твърдят нейни колеги.


Заради инцидента „Ролинг Стоунс“ прекъснаха турнето си и заявиха, че отлагат концертите в Австралия за неопределено време. „Сега е нужно те да бъдат до Мик“, заяви говорителя на музикантите, по повод отлагането на концертите им.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени