Мика броила 50 бона за „Денсинг старс”

1542
08 Април 2014, 10:21


Мика Стоичкова платила 50 000 лева, за да участва в „Денсинг старс“. Наследницата на Камата е бясна, че си тръгна толкова рано от шоуто, а причината е, че е била ужилена с 50 бона, дочу HotArena.net.


Докато повечето звезди в „Денсинг старс“ получили хонорари, Мика си платила, за да участва. Първоначално било решено да поканят гаджето й Иво Аръков, но заради договора му с Би Ти Ви се наложило да размислят.


В крайна сметка Мика се уговорила с продуцентите тя да го замести. „На Мика страшно й се участваше в риалити шоу, просто, защото е модерно. Затова и даде пари, за да я видят на екран.


Пропусна обаче да спомене в договора си с тях докога да я оставят и те взеха, че я изритаха рано-рано, без значение, че си е платила”, коментират в тв средите.


След края на шоуто, Мика избухнала и не спирала да се оплаква от пристрастните съдии и нагласеното шоу. Тя дори обмисляла да заведе дело срещу продукцията, но я спирало, че трябва да си признае, че си е платила, за да участва в предаването.


Стоичкова дори ревяла на баща си по телефона, който вече планирал как да си отмъсти на Илияна Раева и на мъжа й Наско Сираков. Камата даже се обадил вече на бившия си футболен авер и му се накарал, че храни у дома не съпруга, а истински звяр.


Мика изгледала всички свои записи от танците и се опитвала да разбере къде е сгрешила. Цял ден стояла у дома и зяпала както своите изяви, така и на своите колеги, твърди, „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени