Дъщерята на Христо Стоичков вече официално е семейна дама. Мика е сключила брак със своя годеник, Айкут, на буквално малка церемония само с най-близки приятели, научи HotArena.


Самата булка качи снимки в личния си профил в Instagram, на които е написала „Благодаря ви, че сте до нас в нашия специален ден“. Смаленият формат на събитието изненада всички нейни почитатели, тъй като... изобщо не прилича на сватба.


Мика
е облечена в черна рокля на бели полка точки и обикновени, семпли сандали, а годеникът ѝ е с къси панталони и маратонки.


Издава ги единствено големият букет в ръката на Стоичкова и поздравленията на приятели под снимката.


По повод предстоящата сватба, слуховете упорито твърдяха, че тя ще се състои в три пищни церемонии по желание на Мика, а искането на Айкут всичко да приключи бързо и само пред най-близките дори не беше на дневен ред.


Явно новият зет на Христо Стоичков е успял да се наложи и в крайна сметка младото семейство подписа само пред най-близките.


Дъщерята на Христо Стоичков се сгоди за приятеля си след като прекрати двугодишна връзка с Иво Аръков, пише tialoto.bg. Мика е бременна от вече законния си съпруг и се очаква да роди момиченце в началото на есента.