Мика си ги напомпа! (Преди това имала комплекси)

2131
08 Септември 2015, 15:00


Мика Сточкова явно страда от комплекси за това, че е плоска като дъска, и е решила да си напомпа бюста и самочувствието, узна HotArena.
От две години насам дъщерята на носителя на Златна топка все повече и повече се оглеждала в телесния си недостатък. Също така тя усърдно търсела информация за различни пластични клиники и умувала в коя държава да си сложи имплантите.
27-годишната Михаела от доста време си мечтаела за силикон, но страхът й все надделявал над желанието да изпъчи бюст. Засега брюнетката единствено е коригирала устните си, уголемявайки ги с филъри, но поставянето на силикон в гърдите изисква далеч по-голям кураж. 

Намеренията на Мика обаче противоречат на множеството й изказвания срещи силиконовите красавици. Според нейни близки, те били породени от завист и комплекси, пише „Всеки ден”.

 

 

Още навремето, в тийнейджърските си години, Стоичкова редовно била бъзикана от момчетата, че гърдите й са като копчета на асансьор. Подигравките до такава степен се отразили зле на психиката на Мика, че още тогава започнала да мечтае за изкуствени цици.
Властните й родители обаче не давали и дума да се продума за корекция. Мика знаела, че не може да се пребори с лютия нрав на баща си и затова предпочела да живее с комплекса си на плоска жена.

 „Мика се страхува от операции, а и баща й не би й позволил. Макар да се изживява като старлетка, Стоичкова още виси на джоба на татко си и няма никакви собствени приходи. Все харчи пари наготово“, разказват нейни приятели.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени