Мика Сточикова кърми публично: Когато обядвате в банята, тогава и аз ще кърмя там! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/mika-stochikova-karmi-publichno-kogato-obiadvate-v-baniata-togava-i-az-shte-karmia-tam HotArena.net
Мика Сточикова кърми публично: Когато обядвате в банята, тогава и аз ще кърмя там! (ФОТО)
Дъщерята на Христо Стоичков, отново разбуни духовете в социалните мрежи, видя HotArena.

Устатата Мика, която е известна с това, че не си поплюва да говори открито за различни проблеми, сподели кадър, на който кърми дъщеря си Миа (виж в галерията). Фотосът е придружен от следния текст:

„Увереността ми като майка става все по-силна всеки ден! Никога не се страхувайте да се кърмите публично. Ако хората не го видят, няма да свикнат с това На онези, които съдят, коментират, оскърбяват и обиждат, имам едно нещо да кажа ... когато сте готови да обядвате в в банята, ще съм готов да кърмя там!“, отсече футболната щерка.

Много от последователите на Мика я поздравиха за този жест и изцяло подкрепят поведението й.

11 Коментара

Алиса

преди 6 години

Тази е превъртяла тотално! Толерирам кърменето на публични места, само ако жената се е погрижила да не ангажира хората с голите си гърди. Не мисля, че е нужно да се криеш по тоалетните в мола или където си, за да кърмиш. Достатъчно е да си набавиш специални шалове, с които хем бебчо ще е доволен, хем и хората няма да са принудени да похапват сладолед, гледайки гърдите ти! Кърменето е най-естествения процес за една родилка, не разбирам защо някои жени го превърнаха мода, нещо заслужаващо респект и геройство? Наистина не разбирам! Това са жени, които търсят внимание!

Коментирай

хахаха

преди 6 години

На тази кой и е казал да кърми в банята? Голям герой, че кърми, само тя го прави, видиш ли! От кога толкова естествени процеси се считат за повод за респект? Това е все едно да направиш добро и да се похвалиш! Всеки трябва да прави добро! Както и всяка майка да кърми, ако има възможността (кърма). Утре в други ден ще качи снимка в 5:00 сутринта и ще напише, че не съм мигнала заради бебето и всички ще се юрнат "Респект! Поклон!" О, Боже, прости хора... Излезнала нова мода масово цици на показ и стадото тръгна.

Коментирай

преди 6 години

Тая пък тъпа овца намерила поле за изява.И аз толерирам, но от личен опит знам, че нито детето може на спокойствие да се нахрани нито майката да се отпусне сред шумотевица на обществено място. Та поради тази причина хората са направили такива помещения, за да може на спокойсвие да се кърми.Лично аз съм избягвала кърмене на обществени места и ако се е налагало задължително с шал.Каквото и да ми говорят кърменето е естествен процес-даа, но нека не бъде повод за показване на цици на изтрещели майки.По тая логика и секса е най-естественото нещо на света нали и пишкането и т.н....

Коментирай

:)

преди 6 години

Напълно съгласна съм! По отношение на децата, някои майки са като коне с капаци и смятат, че право на мнение имат единствено те. Сякаш останалите хора просто не съществуват и с несъгласието си да ги гледат полуголи едва ли не застрашават комфорта на децата им, а това въобще не е така! Още повече, че Мика не просто толерира кърменето, но и си е извадила гърдата - точно това, в което е проблема (а не самото кърмене). Някои съвсем се самозабравят! Една заблудена такава примерно одеве коментира поста на Мика по следния начин "Кърмех навсякъде, в градинки, в кафета, в молове" което е адски глупаво. Детето й било ревало, било му се прияло. Е, то и на мен понякога ненадейно ми се прихожда до тоалентата (естествена физиологична нужда) ама не се изхождам на улицата. Затова сме големи хора, за да преценяваме малко от малко условията, ситуациите и т.н. Всеки малко от малко да преценява кога детето му ще хапва, къде се намира, има ли условия и т.н.

Коментирай

Vanchelinna

преди 6 години

Нямам нищо против кърменето естествено, не съм психопатка, но в случая имам много против гледката, на която Мика ме прави свидетел! Какво нередно има в това, че не искам да й гледам гърдите? Да толерира кърменето навсякъде, щом иска, но НЕ по този начин! На света има и други хора, освен майки-кърмачки. Каква е тази нова мода, всички майки да демонстрират, че кърмят? Това е нещо нормално, защо трябва да е повод за уважение, хвалене например?

Коментирай

Saglasna s teb. Mika e attention whore

преди 6 години

tuk v USA im kazvat "attention whores." Az sashto sam za karmeneto i imam dashterichka na 2g. I az ia karmih do 10 mesetsa . Ne sam ia karmila po toaletnite, zashtoto ima tolkova mnogo i raznoobrazni shalove, pelerini, koito sa hem udobni, hem krasivi, hem osiguriavat vse pak niakakva intimnost mejdu maikata i bebeto bez da se nalaga da se izlagat na pokaz intimni chasti. Men mi e adski grozno i nepriatno da vidia jeni karmeshti na vsegledanie. Tarsiat vnimanie, tova e. Za men tova e neshto mongo lichno i intimno- mejdu maikata i bebeto, taka, che niama nujda ot dopalnitelno vnimaniei i sluchaino pogledi.

Коментирай

ah, che si prostta Mihaelkeeee- kato tatko si. No toi pone e nesravnim talant!

преди 6 години

Mihaelka, jiveesh v USA, dusha! Znaesh zakonite, predolagam i kakvo goliamo narushenie e da karash na zadnata sedalka s bebe na ratse! Ne se pravi na interesna, a obarni vnimanie kak narushavash seriozno zakona. Znaesh, che ti triabva infant seat, obarnata obratno na posokata na dvijenieto i bebeto triabva da e varzano s kolani tip "zvezdichka"- prez ramenata, halbotsite i mejdu krakata

Коментирай

333

преди 6 години

Какъв е баща и каква да е дъщерята -гьон суратлък Тя ще ме разбере нали живее с турчин

Коментирай

Бах гадното зърно

преди 6 години

Всеки си има мнение и на мен ми се повръща като вида да си вадят лялките под път и над път. Лично мое мнение. А на Мика зърното е ужасно, да вземе да го скрие че ми се доповръща

Коментирай

Ц ц ц

преди 6 години

Защо не ви е гнус от зърната на поп-фолк певиците дето си ги вадят във всеки клип и на всяко участие че и пари печелят от това продажниците +гнусните им задници дето са вечно на показ а от кърмещата майка ви е гнус да ви плюя на човеците боклуци долни

Коментирай

Dobri

преди 6 години

niama nishto po- gnusno ot tova niakoia da si razviava vmirisanite , uvisnali I grozni zizi pred horata

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.