Мика Стоичкова и Иво Аръков не успяха да останат дори приятели (Виж истинската причина)

2766
28 Октомври 2014, 16:00


На раздяла Иво и Мика си обещаха във Фейсбук да продължат да бъдат приятели, но след като мина време и двамата обясниха в отделни интервюта, че не се чуват дори по телефона и така е редно, узна HotArena.net.

 

„С Иво не поддържаме никакви отношения. Стиснали сме си ръцете преди месеци на раздяла, която съвсем не е провокирана от моето заминаване, а поради изтичането на срока на годност на нашата любов“, отсича Мика.

 

„По принцип съм в много добри отношения с всички бивши. Но не се чуваме често с Мика. Трябва да има някаква дистанция и влизане в ритъм“, бе пък версията на актьора, запитан дали поддържа приятелска връзка с екс гаджето.

 

Носеше се версията, че Стоичкова е била наранена, тъй като Аръков е сложил край на връзката им. Малко по-късно версията се потвърди от самия него. Той разкри, че майката на Мика е скептично настроена към него и се съмнява в искреността на чувствата му, пише сп. "Блясък".

 

Дълго време се разпрозтраняваше и това, че Иво използва щерката на Камата заради материалните си подбуди. Това обидило актьора и той решил да се разделят, за да опровергае твърденията по свой адрес.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени