Мика Стоичкова с количка за 3 бона!!!

https://hotarena.net/az-jenata/mika-stoichkova-s-kolichka-za-3-bona HotArena.net
Мика Стоичкова с количка за 3 бона!!!

Мика Стоичкова успя да надмине и Ким Кардашиян. Бившата тв водеща  се похвали, че е купила ултраскъпа и луксозна количка за първото си дете, научи HotArena.

 

Нищо по-малко от най-доброто за първото внуче на Камата!  Щерката на спортиста ревностно спазва тази максима, макар да се увлича понякога.


Специално за дъщеря си, тя купи бебешка количка на „Гучи”, която е сред най-модерните в момента ,а и най-удобните. Любопитна подробност е, че моделът, който Мика е избрала за бебето струва най-малко 3 бона, пише „България днес”.

 

„В очакване съм” пише под снимката на количката Мика, която очаква бебето през есента. Момиченцето й ще носи името на баба си Мариана, а семейството е много щастливо от този факт.

13 Коментара

dora

преди 7 години

I Kakvo to tova ne e skapa kolichka vsqka vtora e stakava ili stokke da si beshe kupila silver Cross klasni kolichki I mnogo udobniii polzvax trite I'm nai skapi modelaaa unikalni sa

Коментирай

;)

преди 7 години

Количката е Mima,а не Gucci. И струва 1100€,вече всяка средностатистическа бъдеща майка я има.Модела е масов и много познат.Не е направила кой знае какво чудо Мика Стоичкова.

Коментирай

X

преди 7 години

Количката е Mima Xari и е в класата на Bugaboo или Joolz (за сметка на това дизайнът е доста по-грозен, но това е лично мнение - вкусове всякакви). Т.е. няма нищо невероятно скъпо и недостижимо в нея и статията е абсолютно безсмислена. Явно diaper bag-а e Gucci.

Коментирай

Истината

преди 7 години

От статиитр ви разбирам, че или ви мързи да пишете смисшени неща и да набирате информация или наистина в държавата ни е адаки скучно всичко. Алоо редакторката спиш ли или си в отпуск

Коментирай

777

преди 7 години

такава количка има всяка втора майка в града

Коментирай

Троп

преди 7 години

Бааахти и като се спече от слънцето кожата на тая количка!!!Горкото бебе

Коментирай

Хаха

преди 7 години

Селяните са си селяни бе... и авторите на статията и коментиращите. Знаете ли, че ако влезете в магазин в България специално за тази количка , и се размрънкате, че в Норвегия или Швеция, примерно (говорим за държави с висок стандарт) сте я гледали и е изглеждала различно, продавачката ще е принудена да ви каже, че моделът е всъщност реплика на оригинала и затова естествено може да се закупи за доста по-ниска цена (2000-3000лв.) в зависимост от опциите. Хайде нека не знаете много , защото нещо ме кара да си мисля, че Стоичков има достатъчно за да купи оригинала, който е същата сума, но в Евро. Ако искане се пробвайте с трика в магазина, ако сте достатъчно убедителни и изглеждате платежоспособни, сами ще видите какъв отговор ще получите...

Коментирай

Princess

преди 7 години

Да си беше взела 4Moms Origami, тази я има всяка втора майка. Не е нито красива, нито пък скъпа. Ние купихме Origamito за 3450 лв и не съжалявам. Уникална количка.

Коментирай

о

преди 7 години

Ако не съжаляваш, че си "дръннала" толкова пари за някаква си детска количка (ако изобщо е вярно де), то значи си уникално тъпа гъска. Човек с една мозъчна гънка в главата би показал по друг начин че обича детето си - четейки му, учейки го на разни неща, пазейки парите си за смислени неща, а не да търси как да превърне детето си в аксесоар, с който да изтъква финансово превъзходство и да се състезава с другите, сякаш че на детето много му пука в каква количка ще е, много му дреме или прави някаква разлика. Уникално тъпи хора има, ей! И само уникално тъпо парче като тебе ще тръгне да се вглежда чак в другите колички и другите какви имали, че да се сравнява. Много сте силни и вилни още докато не са се родили децата или в първите няколко месеца след раждането им, колкото да изтъквате мат. статус чрез тях, пък после едва-едва ги поглеждате всички, че носовете ви все в телефоните забити. Комплексари.

Коментирай

о

преди 7 години

Всичките бг-комплексари са много "маркови" - все държат на "марката", пък ако ще и да е менте-марка. Не че казвам, че има нещо лошо в ментетата - в никакъв случай. Ако нещо изглежда същото и е същото, нека го купим по-евтино. Нека глупавите ходят да дават повече пари на някого за същото нещо, само защото документите за създаването на партидата му са минали през ръцете на друг човек, щом му е толкова важно. Но искам да кажа, че повечето дори не я купуват, защото на тях толкова им харесва, но със сигурност повече за да впечатляват другите и да заблуждават другите, че уж била "маркова", сякаш това реално има някакво значение и бебето много го е грижа или сякаш за колкото по-скъпа простотия си дръннал пари за детето си, толкова повече го обичаш едва ли не. Само дето обичта към децата не се мери нито в позьорщина, нито в изхарчени за тях пари, особено когато ги харчиш за такова преходно нещо, от което детето ти (за което УЖ правиш това) в крайна сметка дори не осъзнава и не разбира нищо.

Коментирай

о

преди 7 години

Ужас! Не думай! Верно ли толкова много идиотки-българки са се навъдили напоследък? Добре, че се спасих от тази държава на безумни комплексари и кръгли идиоти. Егати срама!

Коментирай

о

преди 7 години

И като ползва скъпи колички, какво? Успя ли поне себе си да излъжеш, че това е, което те прави добра майка или ти се върза и още някой на комплексарщината?

Коментирай

:)

преди 7 години

Стига си мерили количките! А децата ви щастливи ли са? Вместо да посещавате клюкарски сайт и да се хвалите колко пари мъжа ви е дал за количка си поиграйте с детето, гушнете го, престанете да си мерите финансовите възможности на съпрузите, а се кротнете. Бъдете по-малко злобни женици. Те мъжете не харесват такива и често ги сменят, затова внимавайте. На това учите и децата си, което е най-тъжното, а после "къде сбъркахме?". Бъдете разумни и здрави.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.