Мика Стоичкова стана дойна крава, може да кърми още три деца!

7313
16 Октомври 2016, 15:00


Прясната майка Мика Стоичкова се е видяла в чудо с промишлените количества кърма, които произвежда постоянно, узна HotArena.


Като резултат от тази нейна физиологична дейност, фризерът в дома й е пълен не с месо, а с пакетчета замразена кърма„Произвеждам мляко за три села”, обяви младата майка с не особен ентусиазъм, две седмици след като даде живот на първото си бебе Миа. Освен това не пропусна да се пошегува със самата себе си, като се самопровъзгласи за млекоцентрала и показа огромни гърди. 


Заради бременността, пазвата на иначе плоската Мика стана засташително пищна. След раждането обаче, ситуацията с гърдите започнала да излиза извън контрол заради кърмата, която не спират да произвеждат. Дъщерята на Стоичков винаги е споделяла, че е защитник на естественото хранене на бебетата и нямала нищо против да оставя детето да суче с часове.


Така обаче предизвиква създаването на още и още кърма, която се налага да цеди със специална помпичка, а после я замразявала за „черни дни”. Според близките й обаче, както е тръгнало, тези черни дни едва ли някога ще настъпят, защото Мика имала заложби да кърми детето до 5-годишна възраст


Откакто малката Миа дошла на бял свят, майка е буквално залепена за нея. Детето непрекъснато е в ръцете на майка си и това й доставяло огромно удоволствие, пише "Уикенд".


„Мика е родена за майка! Не иска никаква помощ отникого, сама се занимава с бебето, плачът му не й пречи и няма търпение да покаже детето на всичките си приятели”, разказват близки на чаровната брюнетка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
Преди 1 година
-2
Нищо лошо няма в това да си кърми детето
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени