Милен Цветков е жертва на подъл заговор в Нова ТВ, търсят му цаката

2169
17 Април 2016, 15:00


Именно заради тъмните задкулисни игри в Нова феновете на Милен Цветков в момента не могат да го гледат в нормален час, а им се налага да стоят будни по нощите, научи HotArena.

По високите върхове на медиата от години имали зъб на водещия, който освен че се държи нагло с всички, взима огромна заплата, пише "Уикенд".

Давали си обаче сметка, че ако го свалят от ефир, ще трябва да му плащат тлъста неустойка, защото договорът му бил подписан за няколко години и включвал огромна сума като обезщетение в случай на предсрочно прекратяване. Като не се сетили какво друго да направят, решили просто да преместят предаването му в негледаем час с идеята, че рейтингът му ще се сгромоляса и това вече може да се използва като причина да изгонят Цветков. 

Оказало се обаче, че ексцентричният водещ не се дава така лесно. Дори и след полунощ той се оказал със завиден брой зрители.

Милен направи истински пробив в този по принцип мъртъв часови пояс. Всички други пускат повторения и филмчета след 12 часа през нощта, а той прави публицистика и разбива ефира”, коментират телевизионери. Те се чудят на нервите на Милен да работи всяка нощ.

Огромната част от предаването му е на запис, но има и моменти на живо, така че Цветков няма вечер, в която да си е вкъщи като нормален човек. „Това е все едно да си постоянна нощна смяна”, коментират телевизионери. 

Въпреки всичко Милен бил категоричен, че няма да се откаже от работата си, защото се чувства на върха на журналистическата гилдия. „Мен не ме притеснява къде и кога ще работя. Навсякъде ще бъда най-добрият”, коментирал скандалният водещ. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени