Милен Цветков живее в нон-стоп Биг Брадър! Жена му не спира да му върви по петите

2409
16 Октомври 2016, 15:00


Милен Цветков е подложен на истински психически тормоз, разбра HotArena.


Тв водещият е пропищял от жена си и майката на детето му Ивета. Тя непрекъснато си намирала поводи да отскача и да пребивава в редакцията на мъжа си, защото умирала от страх, че може да й сложи рога


Всеки божи ден благоверната на журналиста се мъкнела при него и колегите му, и то в най-неподходящия момент - когато им е най-натоварено около подготовката на поредното предаване на „Часът на Милен Цветков”. Причината за този тормоз е, че водещият открай време е известен със слабия си ангел и се говори, че колкото повече остарява, толкова по-големи стават мераците му.


Ивета доста добре го познава и е наясно с тази черта от характера му. Именно по тази причина гледала да го държи под око, но единственото, което постига засега, е да го унижава пред колегите, които не спират да го подиграват. Всеки път, когато влезела в редакцията, давала нови и нови поводи за шеги на гърба на мъжа й. По-смелите му колеги пък, като Даниел Петканов, не се притеснявали да му кажат в очите, че има куче-пазач


В началото Цветков не се дразнел особено на прекомерното и целенасочено внимание от Ивета, но вече нервите му били опънати до краен предел. Въпреки това, обаче, все не събирал смелост да й каже директно, че не иска да го притеснява, когато е на работа. Двойката няколко пъти се разделяше и това оказваше негативно влияние на сина им Боян. Именно за да не причинява допълнителна болка на сина си, Милен предпочитал да се прави, че не обръща внимание на поведението на майка му, пише "Уикенд".


Освен постоянното й присъствие в редакцията, Ивета хитро-хитро гледала да е в добри отношения и с хората от екипа, за да може да ги разпитва какво прави мъжът й, когато не може да е с него. Тя много се притеснявала от засуканите колежки на Милен в Нова тв и всяка нова жена в екипа му била повод за допълнителна доза ревност. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени