Милен Цветков отказа жените, след раздялата с Ивета водещият не иска да поглежда никоя

2473
26 Февруари 2017, 16:00


Милен Цветков е г отов да се замонаши, безпокоят се колегите му в Нова. След раздялата с последната жена в жив ота му – майката на сина му Боян Ивета, шоуменът не ще да поглежда други, научи HotArena.

След нея Милен имал няколко краткотрайни забежки с колежки и познати, но така и не стигнал до нещо повече. Дори споделял, че този жив от на ерген ужасно му е опр отивял и вече имал съвсем различни интереси. Плановете му за бъдещето включвали само спокойни занимания и никакви авантюри на любовния фронт.

След като се раздели с последната си официална половинка - масажистката Ивета, Милен изненадващо не се юрна да си набавя нови любовни преживявания. Вместо да го удари на жив от и за последно да покаже, че е харесван и желан мъж, той се затвори в себе си и все по-рядко можеше да бъде забелязан в компанията на засукани дами, както бе години по-рано. На всичкото  отгоре започна застрашаващо да напълнява и да не обръща почти никакво внимание на външния си вид.

„Страшно се е занемарил. За суетен мъж какъвто беше, това може да е знак само за едно – че е страшно депресиран и много самотен“, опитват се да  отгатнат какво се случва в главата на телевизионера негови познати.

За всичко това те обвиняват именно драматичната раздялата на шоумена с половинката му Ивета, която го дари и със син. Милен още не можел да я прежали и тайничко се надявал, че някой ден двамата пак ще са семейство. Искало му се да живее  отново под един покрив с нея й сина им, който му липсвал във всеки миг, пише Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HAHA
Преди 1 година
0
НАЛИ Е ГЕЙ И СПИ С ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е НЕ СЕ ЛИ ИНФОРМИРАТЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени