Милен Велчев избавил Роси Иванова от най-тежкия порок? (Двамата засечени заедно в самолет)

7937
25 Март 2015, 15:00


Министърът на финансите в правителството на царя – Милен Велчев и „Мис България 2005“ Роси Иванова са засечени да пътуват заедно в един самолет, узна HotArena!

 

Източници разкриват, че не е ясно дали са се засекли случайно или са били на общ воаяж. Въпреки това, за евентуална връзка между двамата се говори от години.

 

Те естествено са отрекли спекулациите. Близки до бившия министър обаче разказват, че именно той бил човекът, който помогнал на моделката да забрави за един от най-сериозните пороци – наркотиците.

 

Говореше се, че зависимостта на Роси към забранените вещества се дължала на дълга връзка, която приключила в неин ущърб, пише „Галерия“.

 

Дори Иванова била на косъм от смъртта заради несподелената любов. Клюката гласи, че красавицата се надрусала като за последно и изпратила SMS на бившия си "Сбогом“.

 

След това слухът гласи, че Милен Велчев незнайно как се появил в живота й и й помогнал. Роси пък го считала за свой духовен водач оттогава и му била изключително признателна.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мими
преди 3 години
0
МНОГО СЕ РАДВАМ,АКО НАИСТИНА Е ПРИКЛЮЧИЛА С ТАЗИ ОТРОВА! АЗ ВИНАГИ СЪМ Я ХАРЕСВАЛА. Д.ЗА МЕН ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА - НАЙ-КРАСИВА МИС БЪЛГАРИЯ,КОЯТО СМЕ ИМАЛИ ДО СЕГА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени