Милица Гладнишка пишман шофьорка, не искат да й дадат книжка (Вижте прегрешенията й)

1438
04 Април 2017, 14:00


Актрисата Милица Гладнишка се оказва истински бедствие не само на сцената, но и на пътя, разбра HotArena.


Чаровницата има куп таланти, но да управлява МПС определено не е сред тях. Актрисата все пак се е сдобила с книжка, но от втория опит. А сега избягва да шофира, особено в натоварения столичен трафик. Явно стресът от късането на първия изпит по кормуване още я държи.


Гладнишка решила на стари години да става шофьорка, и то покрай мистериозното си гадже. Той се записал на курс в родна Враца и тя се навила заради него, макар и с не особен ентусиазъм. Когато дошъл денят на изпита пред ДАИ, актрисата се спекла повече, отколкото ако трябва да излезе на сцената. И това определено й изиграло лоша шега!


Инструкторът се видял в приключение с пищната фурия. Въпреки известността и чара й, той просто нямало как да не я скъса след всички "прегрешения". Първо, Милица отнела предимството на патрулка, като си мислела, че полицаите ще направят път на учебна кола. След това се разминала на косъм с ПТП по нейна вина в центъра на Враца.


Чашата на търпението на изпитващия преляла, когато Гладнишка минала през дълбока дупка и вместо да успее да излезе от нея с лекота, автомобилът угаснал. Двмата се разделили по живо по здраво, а на вторият опит Милица все пак преминала ситото, пише "ШОУ".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени