Милионерка печели Мастър шеф? Изнудва журито, правейки се на жертва (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/milionerka-pecheli-mastar-shef-iznudva-jurito-praveiki-se-na-jertva HotArena.net
Милионерка печели Мастър шеф? Изнудва журито, правейки се на жертва (Подробности)

Милионерската щерка Елена най-вероятно ще стане победител в кулинарното шоу „Мастър шеф“, узна HotArena!

 

Бившата анорексичка Елена Алексиева Петрелийска до този момент води и печели симпатиите на журито. 27-годишната хубавица от Хаджидимово очарова суперготвачите Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, които не пропускат повод, за да я похвалят.

 

От кухнята на предаването разкриват, че Ели е почти сигурна победителка.

 

„Вярно е, че Ели буквално изнудва журито с миловиден поглед и поведение на жертва. Но не защото тримата спецове ще се предадат, а защото си има богат татко зад гърба, тя най-вероятно ще стане първият Мастър шеф на България“, издават от екипа, цитира „Всеки ден“.

 

Семейството на Петрелийска имат хотел в село Огняново, близо до Гоце Делчев, което е известно с многото си минерална вода.

 

Комплексът е най-лъскавият в района и е с най-високите цени – около 100 лв. на вечер. Говори се, че там Ели сама готви на гостите. По форумите ресторантът в хотела получава доста критики, най-вече заради кухнята.

 

Вкусът изобщо не отговарял на цените, а персоналът бил нелюбезен.

 

„Менюто е еднообразно, а основното блюдо направо не се ядеше“, гласи един от коментарите.

 

Русокоската всеки път пристигала с различна кола за снимките на „Мастър шеф“. Дамата не пропуска да натяква по няколко пъти, че е била жертва на анорексията преди време.

 

 

12 Коментара

Ivelina

преди 9 години

Простотии.....момичето безспорно има талант,супер възпитано и интелигиентно държание,скромна и усмихната...рядко има такива хора,особено ако финансово са обезпечени,не виждам нищо лошо в това...злобари!

Коментирай

365

преди 9 години

Много ми е анти, егати инфантилното поведение има не отива на зряла жена да се държи като някоя 15 годишна... ужас просто!

Коментирай

боклиг

преди 9 години

Естествена, мила и с обществено отговорна мисия. Но естествено, винаги има някой хейтър, който да изкаже глупавото си мнение.

Коментирай

Помощник капитан

преди 9 години

Много правилно и точно мнение...момичето се лигави неадекватно!

Коментирай

Някой си

преди 9 години

Първо знаеш ли значението на думата инфантилен ? И как прецени че има лигаво поведение .. Не е като няква си Нордел дето си мята ц*ците на всеки от журито или ревлата Стефани или наркоманчето Симеон ..

Коментирай

Анести Тимчев

преди 8 години

Елена е прекрасен човек.Личи нейното фамилно фамилно възпитание Елена всеки ден доказва,че е човек и професионалист.Тя ежедневно е практикуващ мастершеф.Добре организирана,уважаваща,търсеща,с постоянен контакт с клиентите,носеща доброто и вярваща в успеха на професионализма.Подкрепете я...... Това значи че сте подкрепили истината.

Коментирай

Стефан

преди 8 години

Точно! Това са глупости просто жълта медия + завист !

Коментирай

лола

преди 8 години

тази невъзпитана ,нагла , злобна и лъжлива лигла явно е свикнала да бъде винаги в центъра на нещата . Е да ,ама не, светът до е имало и преди нея ,не заради нея . Ленче другия път кажи ,че си преборила булимията ,може и да ти се вържат .Злобна зъбла.

Коментирай

Кирил

преди 8 години

Елена е най-добра и тя печели мастър шеф не е нито лигава нито злобна и нито нагла това което пишат тук е лъжа!!!

Коментирай

Виктория

преди 8 години

Изобщо не е честно да спечели Елена в сравнение със Симеон . Ако тя иска да получи ресторант просто може да си го позволи , но това вече е нагло . Иска ресторант , иска пари , но най-вече иска да е известна , да има слава .

Коментирай

Виктор

преди 8 години

Това пълна лъжа, абсолютна конспирация. Елена е невероятна готвачка и никога не се е правила на жертва. За жалост авторите на тази статия са толкова жалки, че са паднали на такова ниво че да засегнат миналото на едно момиче, което се е борило с почти неизлечима болест. Срам ме е от завистта на такива българи, смея да кажа простаци.

Коментирай

lawyer

преди 8 години

Въпрос - Хотелът в Огняново не е ли построен преди няколко години? Защо тогава по мярка 312 по одобрен проект по ПРСР към декември 2014 год. за ЕТ "Елена Петрелийска" е предвидена сума в размер на 391 160,00 лв.? Уточнявам, че ЕТ "ЕЛЕНА ПЕТРЕЛИЙСКА" е собственост на ЕЛЕНА АЛЕКСАНДРОВА ПЕТРЕЛИЙСКА със седалище и управление - област Благоевград, община Гърмен, с. Огняново. Парите са предвидени за "Изграждане на семеен хотел в село Огняново". Нов хотел ли ще строи? Ако е така, то тези близо 400 000 лева са сериозна сума.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.