Милионерски син-футболист отмъкна миската Ингрид от кревата на Бареков (Подробности)

7370
13 Януари 2015, 15:37


Преди няколко месеца HotArena.net първа съобщи, че евродепутатът Николай Бареков е забил участничката в „Мис България 2013“  – Ингрид Цветкова. Оказва се, че блондинката му е била шута, тъй като той си идвал в страната два пъти в месеца и й били малко.

 

Двамата се запознават на партито след конкурса и политикът й предлага на едва 19-годишната русокоска да се включи в ББЦ. Гимнастичката се съгласява и именно там се сближават – в офиса. След като тръгва клюката, че му е любовница, миската напуска партията.

 

Въпреки това продължава да „помага“ и да се появява на работното място.

 

Преди десетина дни Ингрид се е похвалила пред дружки, че е сложила край на връзката си с Бареков. „Каза, че не издържала така – той си бил в Брюксел и си идвал два пъти в месеца“, издават приближени.

 

Лятото двамата били засичани често заедно, дори са били в Слънчев бряг това лято, докато майката на второто дете на политика е дундуркала новородения Александър.

 

Малката Цветкова се сдобила с личен шофьор, който да я развозва и охрана, която да я пази. Непрекъснато била обсипвана с подаръци. Николай дори искал да я увери в сериозните си намерения към нея и поискал да го запознае с родителите си, но това така и не се случило, пише "Шоу".

 

За сметка на това тя се запознала с майката на Бареков. Връзката на младата блондинка и бившият журналист продължава почти година. Ингрид решава да сложи край в края на изминалата 2014.

 

Виновникът за това се оказва трети човек – синтр на Иван Василев – Бозата. Бизнесменът е акционер на редица елитни заведения в София.

 

Сегашният на Цветкова се казва Георги и е футболист в „Локомотив“ Сф. Преди е играл в „Парма“, но се прибира в България и започнал да рита в „Локо“, където баща му е председател.

 

Семейството му има и хотел в „Бояна“. На рождения ден на Ингрид преди седмица, Жоро я зарядвал със заря, като това бил само един от подаръците му за нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени