Милко Калайджиев сменя перуката, старата се проскубала и разлепила

2070
22 Август 2016, 15:37


Милко Калайджиев е решил да подмени мокета на главата си и да се обзаведе с нова космена покривка на темето. Най-известният ни мустак вече се е уговорил със специалисти да подменят тупето му, научи HotArena.

Малко хора знаят, че още преди години фолк изпълнителят си постави изкуствена коса, и то не каква и да е, а перука тип „мокет“, и то защото не му се дават няколко бона за по-добро качество. Изпълнителят на „Я, елате, пиленца, при батко“ си „посади“ най-евтиния вариант от 2 бона. Тя е била прикрепена към скалпа му със специално лепило.

Предишното му тупе прогресивно оплешивява и изпълнителят е потърсил начин да прикрие олисяването. Освен това с годините косата трябва да се подменя и специалисти са посъветвали Милко Калайджиев да си сложи нов мокет. За да му излезе по-тънкач цена, откривателят на Преслава се е договорил с доктора, който ще му постави новото теме, да не му взима пари, а в замяна фолк динозавърът да му прави безплатна реклама и да му отведе още няколко клиенти. Косата на мустака на фолка ще бъде подменена през есента, като цветът ще бъде същият, за да не се забележи подмяната на космите.

Бат` Милко е сред най-суетните мъже в жанра и въпреки че гони 60 години, все още иска да минава за плейбой. Темето на откривателя на Преслава прогресивно оплешивява в последно време и изкуствената коса е за подмяна, а той най-после е взел мерки, за да прикрие следите на времето и да лъсне с нова грива. Фолк легендата сам издава, че държи страшно много на външния си вид и не излиза никъде, преди да прекара поне час пред огледалото. Той грижливо сам оформя мустака и мокета си, за да са прилежно пригладени и в изряден вид за фенките, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
Преди 1 година
0
фешънче си е той
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени