Министерски флиртове - Калфин хлътна по Лидия Шулева

1079
25 Октомври 2015, 11:00


Социалният министър и вицепремиер Ивайло Калфин и неговата предшественичка Лидия Шулева бяха засечени да флиртуват на форум на бизнес дамите миналата седмица, научи HotArena.

 

Калфин остана пленен от черната дантелена рокля и грима на Шулева и той веднага се лепна за нея. От години се говори, че между тях имало химия, но тъй като и двамата имат семейства, не можели да си позволяват да се отдадат на страстта.

 

От години двамата си разменят любезности по телевизионните студия, а на въпросите, които журналистите отправят към нея за неговата работа, тя винаги се изказва със суперлативи. Последно тя обяви, че Калфин е интелигентен човек със завиден ресурс да извърши коректно и докрай пенсионната реформа.

 

Червеният вицепремиер бе в превъзбудено настроение и със зачервени бузи не само от приетото количество вино, но и от близкото присъствие на неговата тръпка. Калфин обявил на всеослушание, че се чувства прекрасно в компанията на бизнес дамите и дори казал, шепнешком, че не му се искало да си тръгва от събитието, което премина без медийно отразяване.

 

Запознати твърдят, че топлата връзка между Калфин и Шулева се създала, когато тя била социален министър, а Георги Първанов – президент. Тогава членовете на БСП и НДСВ често се срещали на импровизирани симпозиуми, пише „Уикенд”.

 

Из коридорите на властта и досега се шушука, че точно така се случила спойката, макар и платоническа между двамата политици. Пламът в очите и на двамата на срещата в сряда обаче бе недвусмислен, убедени са и участници във форума. 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.35 mb
total execution time: 94.681024551392 miliseconds
mysql execution time: 21.980285644531 milliseconds