Мира: Чувствала съм се като Мадона! Охрана ме е влачила в дискотека, когато едва не умрях от любовта на фенка

11543
29 Ноември 2016, 11:13


Звездата на чалга певицата Мира изгрява през 2000 година, когато става известна само за едно денонощие с песента си „Летвата“. След като парчето става хит, изпълнителката, която по това време е още ученичка има в графика си 30 участия за месец.

Днес звездата е убедена, че нещата в бранша не са толкова лесни, защото конкуренцията е много голяма. Най-големият хонорар в миналото е бил на Глория – цели 1000 лева, спомня си Мира. Тя отрича слуховете, че е била любовница на Милко Калайджиев.

„ Милко ми е много близък. От него съм научила много неща. Хората грешат, че той е причината да попадна в „Пайнер“.

През 2000 година Мира имала участие в село Веслен, където плакат за участието й бил залепен на табелата на селото. В заведението за 150 души били натъпкани 400, които пеели и танцували на всяка песен на Мира. „Тогава наистина се почувствах звезда, като Мадона“, разказва изпълнителката.

Друг случай, който си спомня певицата е на нейно участие в Скопие.

„Беше 8 март. В един ресторант се бяха събрали 600 жени. Всички искаха да се снимат с мен и с Милко Калайджиев. Една от жените там от радост или от вълнение така ме беше прегърнала, че ме натисна по диафрагмата и ми изкара въздуха и аз припаднах. Наложи се охраната да ме изнесе на въздух, а когато се свестих и излязох на сцената ни пазеха 10 души охрана“.

И сега Мира не се чувства забравена, тъй като все още има участия след 17 години кариера. Днес Мира се радва на любовта на мъж до себе си, но не иска да разкрива самоличността му. Не мисли за сватба, но вече иска да има деца, споделя тя в интервю за „ШОУ“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
Преди 1 година
-9
Тази е голяма фантазьорка. Каква кариера, какви пет лева?Чак пък фенове имала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
re
Преди 1 година
-1
Е не бе! Нямаше! Непрекъснато беше по телевизиите, даваше интервюта, песните й бяха включени във всяка касета със сборни компилации, беше по всички концерти от онова време и песните й се въртяха непрекъснато по музикалните канали. Как да не е била известна и да е нямала фенове. Имала е със сигурност.
Преди 1 година
-6
"След 17 години кариера"? По-скоро след 17 години затишие в кариерата, не след 17-годишна кариера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени