Мира Добрева пропищя от немарлива чистачка

1702
19 Март 2017, 10:21


Мира Добрева се похвали, че е сменила немарливата си и капризна бивша чистачка с нова, която била истинска супер жена, научи HotArena.


Тя ходела в дома на тв водещата веднъж седмично и така лъскала цялата къща, че после всичко било като извадено от списание за интериорен дизайн. За целта не взимала кой знае колко, а в същото време услугите й били на токова ниво, че Мира се чувствала като кралица в дома си


Предишната чистачка създавала на тв водещата огромни проблеми. Тя имала много претенции – уж чистела, но не искала нито да глади, нито да мие терасата, нито да храни котето, нито да лъска фурната. На всичкото отгоре, докато работела, слушала музика, а като условие била поставила също Мира да не я притеснява, докато се наслаждава на любимите си парчета. Боязливата водеща се чудела как да й каже, че не е съгласна с методите й на работа, но така и не намерила начин да го направи. Затова просто продължила да й плаща чинно, като се стараела всеки път, преди да дойде, сама да почисти дома си, за да не прави лошо впечатление на чистачката. 


В крайна сметка веднъж хигиенистката просто не отишла на работа и по този начин дала да се разбере, че е напуснала. Това бил един от най-щастливите дни в живота на Мира Добрева. Тя си намерила нова, много по-добра чистачка, която вършела работа за трима, без да проявява никакви претенции, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
si
Преди 1 година
0
Ами да си чисти сама и да не ни занимава "със звездния " си статус. Като беше по Родопите все чистачка и чистеше...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррр
Преди 1 година
0
По-голяма глупост не бях чела... Ще чистиш преди чистачката си! Ха-ха! И тя да ти поставя условия да не я безпокоиш! Тази информация откъде я изсмукахте? По тази логика, да взема да си поизмия колата преди да я закарам на автомивка, да си изпера дрехите преди химическото и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени