Миро Каризмата жестоко измъчван в казармата (Едва се измъкнал жив от наборната служба)

3207
27 Юли 2015, 13:19


Певецът Миро , който е служил в казармата в Грудово през 90-те години, е бил постоянно малтретиран от останалите войници, научи HotArena!

 

Изпълнителят, за чиято сексуалност и досега има известни колебания, си отнасял редовно подигравки заради певческия си талант и по-женствено излъчване, пише „Всеки ден“.

 

Като млад добричлията бил особено слаб, изнежен и красив като момиченце, което било достатъчен повод за останалите да го взимат на подбив. Заради това Миро бил редовно тормозен и от по-висшестоящите в казармата, които го карали да полага много повече и по-уморителни физически упражнения, само и само да докаже, че е мъж. Но най-лошото дошло, когато Миро спечелил „Златният Орфей“. Това се случило, докато все още изпълнявал военната си служба.

 

Успехът на изпълнителя навлякъл гнева на „другарите“ му, които завидели на Миро за славата и признанието. Започнали да го наричат „педераст“, „педал гнусен“ и всякакви други грозни епитети, и то само защото бил подкрепен, и то публично от Емил Димитров.

 

Тормозът не се ограничавал само до словесни нападки. Бъдещата топ звезда си отнесъл и бая физически гаври. Веднъж дори за малко не бил и изнасилен от група войници, които решили, че на „него това ще му хареса“. Приятели на Миро споделят, че докато чакал да му свърши военната служба, неведнъж през главата му са минавали и мисли за самоубийство. Най-вече заради това, че нямало кой да го защити от тормоза.

 

„Обичахме да го будим рано сутрин с кофа студена вода по главата. Карахме го да излиза гол на плаца и да прави обиколки в най-големия студ“, разказа пред „Всеки ден“ присъстващ на тормоза бивш „колега“ на Миро. Тези месеци гавра се отразили пагубно на характера му според негови познати. За да не позволява повече други хора да го мачкат, той самият започнал да се отнася по същия начин към околните.

 

Сега Миро демонстрира огромно самочувствие и често се хвали, че е нещо повече и е по-мъдър от другите. Още докато бил в дует с Галка в „Каризма“, талантливата певица често била хулена и обиждана от своя партньор, също както едно време са правели с него.

 

Затова и този проект, макар и успешен, не продължи дълго, коментират в музикалните среди. Просто нежната и податлива на лоши влияния Галя не издържала на тормоза и решила, че трябва да се отдели от своя тиранин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени