Миро Каризмата вдига сватба на стров Корфу

4667
19 Август 2016, 16:00


Истинско чудо е на път да стане идната седмица в неделя. Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата, ще мине под венчило, научи HotArena.

Булката ще е дългогодишната му приятелка Ели Златанов, която живее в Лондон. 
 
Очаква се сватбата да е изключително романтична и красива – тя няма да бъде в България, а на гръцкия остров Корфу, издадоха източниците на „Всеки ден“. Бракът ще е църковен. Най-вероятно ще бъде сключен в тесен кръг близки на двамата младоженци. Новината, че Ели и Миро ще се женят, е изненадваща, защото от години се говори, че певецът си пада по мъже, а връзката му с Ели е само проформа.

Двамата са заедно 11 години, като поддържат отношения от разстояние. Запознават се след концерт на „Каризма“ в Лондон. Ели се приближава до масата на Миро и предизвикателно вади цигара от неговата кутия, като му иска огънче, което силно го впечатлява. Още по-впечатляващ обаче е опитът й да седне на стола, при който пада на земята. Всички избухват в смях и това е началото на дългата връзка на Ели и Миро.

Бъдещата булка върти собствен бизнес. Тя има ресторант в Лондон, за който се твърди, че е в Топ 5 на най-добрите на Албиона. Именно Ели от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Все пак той най-накрая реши да й се отблагодари за всичко, което е направила за него, като й сложи халка на безименния пръст.

Mакар бъдещата булка да е махнала окончанието „а“ от фамилното си име и да живее от години в Лондон, тя не е мома англичанка, а перничанка. Майка й Василка и до днес живее в Перник.

За връзката с ресторантьорката Миро призна едва преди година. Той го направи с уговорката, че това не е неговата „голяма любов“. Бил практичен в емоционалната част.

„Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това... Но ако питаш дали съм сам, от 10 години съм с една симпатична дама“, каза той в тв интервю. И призна, че въпросната дама искала той да стане „автор на нейните деца“. Вероятно нещата оттогава досега са се развили в положителна насока, след като двойката е решила да се врече в любов пред Бога.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Stella
Преди 1 година
-3
Грозноватка е, но сигурно има добра душевност. Запознанството им не е от най-интелигентните, но за всяка манджа си има мерудия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени