Миро Каризмата заведе жена си чак в Гренландия

1222
26 Февруари 2017, 14:00


Певецът и жена му се любуват на студ  от - 35 градуса, радват се на Северн ото сияние, видя HotArena.

Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата, е избрал необичайна дестинация за поредн ото си пътешествие зад граница. Вместо да хваща тен на някой тропически остров, както повечето родни звезди, той замина за Гренландия със съпругата си Ели Златарев. Двамата се настанили в местна хижа и въпреки че условията там били мизерни, Миро твърди, че се почувствал невероятно.

„Цивилизацията наоколо е като стаите - доста тясна, но спретната. 540 души, повечето  от които работещи на летището и изследователи. Тези невъзпети герои са създали нещо добро по средата на едно огромно зъбато ледено нищо”, разказа певецът. Костадинов вдъхновено сподели с приятелите си във фейсбук, че температурата навън била -35 градуса, а растителност почти липсвала - единствената зеленина се състояла  от мъхове, треви и дребни храсти.

Той се похвали още, че с Ели са гледали Северн ото сияние и са посетили най-големия ледник в света - идеалн ото място за мълчание, където великолепието се слива с хилядолетната тишинa, пише "Уикенд"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени