Миро на издръжка при жена си! Певецът няма и пукнат лев, всичко отива за песни и пътувания

1674
27 Юни 2017, 16:00


Певецът Мирослав Костадинов се е уредил с доста изгоден брак, узна HotArena.

 

Изпълнителят, който преди година се венча за половинката си Ели на остров Корфу в Гърция, я е подбрал не само заради голямата им любов към нея, но и заради умението й да печели пари. Макар да е по-млада от него с няколко години и да няма звездния му статут в обществото, съпругата на изпълнителя е доста добре финансово и няма проблеми да се пенсионира рано. За разлика от нея Миро е принуден да ходи по участия и да работи здраво поне още няколко години, писа „Уикенд“.

 

Всичко, което имам влагам в музика. Не се оплаквам, че съм до просия, но не мога да остана вкъщи и да си гледам живота”, преди време намекна в интервю за своите финансови проблеми изпълнителят.

 

Твърде много бил привикнал с бохемския живот и предпочитал да инвестира средствата си в спомени, вместо в банкови депозити, които да го хранят на старини.

 

Именно паричните неволи са причина Миро до сега да избира да живее в България, вместо при съпругата си във Великобритания. Там половинката на музиканта има успешна и много добре платена кариера, жилище и съвсем уреден начин на живот. Миро обаче нямал какво да й предложи повече. За това и двамата се разбрали, че пътуването по оста София-Лондон е по-добър вариант, вместо певецът да се чуди къде да се дене по цели дни и да живее на гърба на половинката си на Острова.

 

Жена му Ели пък никак не била от хората, които обичали да си почиват и не толерирала мързела. Като управител на един от най-добрите ресторанти в Лондон прекарвала по цели дни на крак в уреждане на всякакви въпроси с организацията му. За това и когато Миро искал да я види, се налагало двамата първо да се разберат за нейните почивки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени