Миро обещал на Ели никога да не й кръшка с мъже (Певецът се втали ударно за сватбата си)

5210
11 Септември 2016, 12:00


Миро от Каризма обещал на съпругата си, че повече няма да спи с мъже, научи HotArena.


Миро от Каризма дал обещание на жена си Ели, че повече няма да спи с мъже. Изпълнителят категорично заявил на половинката си, че никога няма да й изневери - нито с жена, нито с мъж.


Негови приятели издават, че Ели знаела всичко за миналото му. Двамата се разбрали да загърбят това, което е било в името на общото си бъдеще.


Въпреки че през последните години плъзнаха куп слухове за сексуалните му предпочитания, Миро се опита да ги разбие на пух и прах с новите събития в живота си. Оказа се, че изпълнителят е изненадващо постоянен в любовта и се е кротнал до своята приятелка. По това Миро си приличал много със своите родители, които имали 40 години брак. 


Сега на 40 той повтори техния пример, като поиска ръката на приятелката си от 11 години Ели. И двамата били доста изненадани от решението си да се венчаят и скалъпили тържеството на две на три. Младоженецът обаче държал да изглежда блестящо в този ден и преди това се подложил на драконовски режим на изчистване от токсините. Освен тях вярвал, че строгият му пост ще е един вид посвещение в тайнството на брака. Към него се включвали духовни и дихателни упражнения и много разходки сред природата.


„За 10 дни не приемах никаква храна, само вода. След това 10 дни се захранвах с плодове. Свалих около 10 килограма, а след това кожата ми засия. После отслабването продължи. Не съм се мерил, но загубих около 15 килограма”, разказва за приготовленията си Каризмата, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени