Миро остави жена си без меден месец

3445
26 Август 2016, 15:00


Любимецът на нежния пол Миро, може и да се изявява като голям романтик и чаровник, но бизнесът е винаги на първо място за него. Дори пред любовта, научи HotArena.

Музикантът без капка съжаление отказа меден месец на съпругата си, тъй като имал да изнася два концерта в Канада — предложение, което изскочило в последния момент.

Както е известно, двойката вдига сватба тази неделя на гръцкия остров Корфу. Съпрузите са вече там и се готвят за паметния ден.

Първоначално двойката смятала да си подари меден месец като всички останали и дори обмисляли къде да заминат. В последния момент обаче дошло предложение, което Миро отказал да изпусне.

Музикантът получил покана да изнесе два концерта в Канада на 9 и 10 септември. И моментално пренаредил приоритетите си. Въпреки че любимата му Ели го е чакала 11 години, за да се почувства готов да се ожени, певецът решил, че медения месец може да почака за по-късно, пише "Всеки ден".

Той убедил любимата си, че имат цял живот да се радват на любовта си, но работните предложения не трябва да се изпускат. А предвид факта, че Ели е инвестирала толкова в кариерата му, решила да го подкрепи отново.

Въпреки първоначалното си разочарование, младоженката приела промяната в плановете и веднага след сватбата съпрузите заминават за Канада, където ще трябва да бъдат няколко дни по-рано.


Освен това, за да не останат съвсем без ваканция, двата се споразумели след двата концерта, да отделят няколко дни само за себе си и да обиколят САЩ и Канада. Там ще разгледат известни забележителности и вероятно ще отскочат и до Лас Вегас.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени