Миро празнува РД във Ватикана (Вижте как отбеляза празника си)

1058
12 Март 2017, 10:13


Миро избяга от светската суета за рождения си ден на 10 март и се отправи към Ватикана заедно със съпругата си Ели, разбра HotArena.


Двамата са имали шанса да зърнат папа Франциск, който традиционно поздравява вярващите от балкона на двореца си. Във Ватикана Миро и Ели се отдали на разглеждане на забележителностите на църковната държава.


Това е вторият път, в който Миро избира да празнува рождения си ден извън страната. Изпълнителят на "Сувенир" държи да отбелязва празника си на духовни места и бяга от светската суета и купони, типични за родните звезди. 


Миналата година посрещна 40-я си юбилей в Ерусалим и се пошегува, че вече могат да го наричат хаджи Миро. "Вярващ съм и затова избирам да празнувам в духовния си дом, въпреки страха", обясни още тогава Миро. 


Двамата с жена му Ели са фенове на нетрадиционните дестинации и вече втора година отдъхват през януари в близост до Северния полюс. Там се наслаждавах на северното сияние в Норвегия и дори опитаха еленска супа, предават от Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
0
Толкова сте неграмотни и прости! Как може някой, който си вади хляба, боравейки с думи и факти, да е на такова ниско ниво? Да се смееш ли, да плачеш ли...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени