Миро с бебе от сурогатна майка (Плаща си, за да стане родител)

3992
13 Юли 2015, 16:00


Поп певеца Миро реши да последва примера на Елтън Джон и Джако и да се сдобие с дете от сурогатна майка. Певецът и 55-годишната му приятелка са готови да си платят, само и само да станат родители, научи HotArena.


Изпълнителят, който само преди няколко месеца се оплакваше, че жена му е в Лондон, а той в София явно е решил, че разстоянието не е пречка за деца. И с 55-годишната му приятелка, планират да станат родители съвсем скоро.


Самият певец сподели, че с любимата му Ели обсъждат въпроса от много време. „Работим по въпроса за бебе, като се видим с моята половинка. И е божа работа кога ще стане това“, каза още той, пропускайки да спомене, че планират ин витро зачеване.


Той е заедно с богатата българка, която живее в Лондон, от близо 10 години. Връзката им е от разстояние и се виждат само по празници или когато пътуват.


Именно Ели е тази, която спонсорира кариерата на Миро, освен това няма против, че той се интересува и от мъже.


Аз съм изключително щастлив човек по отношение на любовта. Имам човек до себе си от 10 години“, не пропусна да се похвали Каризмата.


Преди време Миро твърдеше, че първо трябва да сключат брак и да заживеят в общ дом, за да имат истинско семейство. Мнението му изглежда е претърпяло трансформация, тъй като не смята за нужно да сключва брак, за да има дете.


„Тя е в Лондон – а аз съм тук. Единственият шанс е да продаде бизнеса си и да отидем да живеем на топличко, в близките страни“, казваше певецът, а сега явно е на друго мнение и е съгласен въпреки разстоянието, което ги дели, да си „направят“ дете, пише „Всеки ден“.


Изпълнителят и приятелката му вероятно ще платят на анонимна жена, която да износи бебе, заченато с генетичен материал от двамата. Освен това приятелката му няма против, че е силно религиозен, въпреки че самата тя не е последователка на евангелизма.


Миро и Ели се запознават през май 2005 г., когато той изнася концерт в столицата на Великобритания заедно с тогавашната си дуетна половинка Галя.След концерта „Каризма“ сядат да отдъхнат, заобиколени от почитатели, сред които е и Ели. Тя се приближава към него и посяга към неговата кутия цигари, вади една и му иска огънче.Понечва да седне на стола, обаче се плъзва по ръба и пада долу. Миро помага на падналата брюнетка и двамата се запознават.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени