Миро сваля таланти в „Гласът на България” (Направи си мъжки харем)

3882
22 Март 2013, 15:00


Горещи страсти се вихрят зад кулисите на „Гласът на България“, научи HotArena.net. Разочаровани участници твърдят, че журиращият Миро ясно показва предпочитанията към младежите в отбора си.


Блондинът почни непрекъснато пренебрегвал момичетата в тима си и изразявал предпочитания към младите момчета в отбора си.


Залагайки най-вече млади таланти от ромски и турски произход Миро предизвикал доста подозрения сред подопечните си. Бившият член на „Каризма” оправдава интереса си към тях с „орнаментиката” в гласовете им и доброто им вибрато.


Хора от екипа са на мнение, че не талантът, а интимните желания на Миро са в основата на интереса му към младежите.


Близки до певеца разпознават в поведението му стари негови прийоми, с които той е известен открай време–чрез позицията си на ментор да се сближава с младите лъвчета, правейки опити да ги вкара в леглото си.


Зад кулисите на музикалното шоу вече твърдят, че Миро е набелязал двама от талантите. И видимо проявявал интерес към тя.


Блондинът не спирал да ги мотивира, че са най-добрите. Лека-полека блондинът правел уверено първите крачки на флирта и успял да размени координати с тях.


Светски хроникьори твърдят, че именно така преди години се загаджил с колегите си Любо Киров от „Те“ и Крум. „Миро вече дори не се притеснява да обсъжда с Вики и Преслава физическите качества на мъжете и постоянно ахка по младото поколение”, твърдят още от екипа на шоуто, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени