Миро вдигна палат за Черната Златка, станаха съседи на Бойко Борисов

https://hotarena.net/pod-pricel/miro-vdigna-palat-za-chernata-zlatka-stanaha-sasedi-na-boiko-borisov HotArena.net
Миро вдигна палат за Черната Златка, станаха съседи на Бойко Борисов
Миро на Черната Златка вдигна палат за новото си семейство в Банкя, научи HotArena. Така бременната плеймейтка и любовта на живота й станаха комшии на премиера Бойко Борисов. 
 
Мъжът на бургазлийката, Миро, е купил наскоро къща в курортното градче над София, в която ще заживеят наесен с новия член на семейството. В момента на мястото се вихри усилен ремонт.

В последно време бъдещото семейство все по-често бива забелязвано в Банкя от жителите й. В началото се разнасяли подозрения, че плеймейтката посещава някои от басейните с минерална вода, докато наблюдателни съседи не разнищили причината почти през ден двойката да навестява курорта. Оказало се, че те са станали собственици на нова къща.

„Искаме да започнем на чисто. Ново начало, в нов дом с нов член на семейството. Толкова съм щастлива. Всичките ми мечти се сбъдват. Дано само сме живи и здрави. Това е най-важното“, хвалела се Златка пред близките си.

Клюката мълви, че чернокоската сама е избрала местоположението на новия си дом. Известно е, че Банкя се слави освен с минералните си извори, и с чистия въздух. Бъдещата майка искала детето й да расте сред простор извън шумотевицата на големия град и колкото се може по-далече от първото семейство на любимия си. Според запознати двамата са броили над 600 бона за къщата. Амбициозният Миро е решил да вдигне и басейн в двора.

Ооткакто са заедно, Златка и Миро живеят в апартамента на бизнесмена в столичния квартал „Манастирски ливади“. Жилището обаче не било особено просторно и бъдещите родители пресметнали, че с появата на сина им ще им отеснее. А пък когато на гости им идва и първородният наследник на Миро от първия му брак, съвсем нямало да има място за всички, пише \"Всеки ден\". 

2 Коментара

e wyh

преди 7 години

и с какво точно се занимава този миро, разкажете подробно

Коментирай

!!!!!!!!!!

преди 7 години

Работи като любовник на Златка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.