Мис България 1999 Елена Ангелова: Мъжът ми иска да ме съсипе! (Съпругът й взе детето, тя ще му плаща издръжка)

7581
25 Август 2015, 18:00


Позабравената Мис България 1999 Елена Ангелова изживява най-трудните си дни в момента, научи HotArena!

 

Бившият съпруг на красавицата – милионерът Николай Нейчев, се е зарекъл да я съсипе, след като се оказа, че не той е баща на второто й дете. Баровецът се е заклел, че ще доведе хубавицата до просешка тояга, като й вземе и бизнеса, който й повери преди време, пише „Всеки ден“.

 

От години русата красавица въртеше няколко бутика на италиански марки от луксозния сектор, парите за които извадил именно мъжът й. Източници на изданието разкриват, че Нейчев е забранил на Ангелова да припарва до обектите, които са разположени в два от столичните молове.

 

Доскоро миската подбираше стоката, с която се зареждат магазините на марките „Карън Милен“, „Патриция Пепе“ и „Гант“, а освен това ръководеше и персонала на обектите. С тези задачи вече се разпорежда друга жена, която е назначена от бившия съпруг на Елена, разкриха наши източници.

 

Припомняме, че разводът на Елена и Николай настъпи вследствие на факта, че миналата есен миската роди момче от друг мъж. За бременността на Ангелова не бе ставало известно в светските среди, тъй като тя от години страни от тях. За това, че не е биологичен баща на Кристиян, който се пръкна на 4 октомври 2014 г., бизнесменът Нейчев научил едва преди няколко месеца.

 

Той озверява срещу красавицата на 21 април, когато все още законната му съпруга внася искова молба до Софийския градски съд, в която иска чрез ДНК експертиза да се установи, че не законният й мъж е баща на новороденото момченце, писа в последния си брой седмичникът „Уикенд“.

 

В исковата молба, под която стои подписът на красавицата, Елена Ангелова обявява, че е поддържала интимни отношения само с мъж на име Александър и че иска да бъде призована на съд, който да установи истинския татко на детето й, както и да отпише съпруга й като баща на детето. Седмица след като подала исковата си молба, Ангелова я оттегля. Според нейни познати това се случва след нечуван тормоз от мъжа й Николай.

 

Въпреки това бившата Мис България успява да се разведе в края на юни тази година. За съжаление според решението на съда тя няма право върху придобитото имущество по време на брака си. По този повод съпругът е взел от управлението и модния бизнес на Ангелова.

 

Макар и да получава родителските права върху новородения си син, Елена губи тези на първородния си син Александър, който в момента е на 8 години. Правата са присъдени на бащата, като Елена ще трябва да му заплаща издръжка от 300 лв. всеки месец, а той на нея – 150 за бебето, на което не е биологичен баща.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xyxyxy
преди 2 години
0
Малееееееее......ужас!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени