„Мис България” се развежда със скандал! (Роди момче от друг, мъжът й не я пуска да си ходи)

7437
13 Август 2015, 13:00


Най-красивата българка за 1999 г. Елена Ангелова преживява кошмарен период в личния си живот, узна HotArena!

 

От няколко месеца ослепителната блондинка е в крайно обтегнати отношения с мъжа си – маститият бизнесмен Николай Ненчев, разказва „Уикенд“.

 

Двамата са в процес на развод, като молба за разтуряне на брака е подадена от носителката на титлата „Мис България” до съда на 25 юни. Въпреки това Елена е принудена от обстоятелствата да живее под един покрив с мъжа си в тузарска къща под Киноцентъра в квартал „Бояна”.

 

Причината за напрежението в семейството на Елена Ангелова е връзката й с друг мъж, от когото преди 8 месеца тя роди момче на име Кристиян. От съпруга си Николай Ненчев красавицата има момче на име Александър, което в момента е на 8 години.

 

Близки до миската споделят, че Елена прави отчаяни опити да се раздели с мъжа си от повече от 2 години, които обаче засега удрят на камък. Ненчев оказвал психически тормоз над вече бившата манекенка и отказвал да я пусне да живее самостоятелно. След подадената молба за развод освирепелият съпруг на Елена Ангелова я заплашвал, че ще й отнеме детето и няма да й разреши да го вижда.

 

Елена се страхува, защото мъжът й е доста влиятелен човек. Хич не се шегува”, обсъждат интимната драма загрижени приятелки на красавицата. Елена дори се притеснявала, че баровеца ще я изкара наркоманка.

 

Елена Ангелова живее с Николай Ненчев от 2003 г. и заради него се отказа от светския живот. Бизнесменът Ненчев е със спорна репутация и неотдавна бе разследван от ДАНС заради съмнения на службите за сигурност, че източва ДДС в огромен размер. Баровецът бе разследван за внос на препарати от Китай, които препакетирал в България, а впоследствие представял за родно производство. По този начин реализирал печалба от 400%.

 

Елена пък се отдаде на кариера като адвокат. Тя работи в кантората на Тодор Батков, но дори мастития юрист не може да й помогне в заплетения казус.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени