Мис България: Срещу мен се поведе скандална пиар кампания! (+разкрития за неприличните й снимки)

2888
01 Януари 2016, 11:00


Негативните коментари и мнения натъжили доста новата Мис България Марина Войкова, узна HotArena.

„Първите няколко дни четях нещата, които се пишеха за мен, и ми беше тъжно. Дори се разплаках. не обичам хората да ме съдят, без да знаят за какво става въпрос. Те гледат просто обвивката и си говорят. Повечето негативи бяха към това, че съм грозна. Красотата е индивидуално нещо и няма как да бъда красива за всички“, споделя Марина Войкова.

За скандала, който избухна след конкурса Мис България смята, че това е платена кампания, което според нея в България е често срещана практика.

„Не виждам нищо негативно в пиара, който ми направиха. Снимките ми не са голи, а благодарение на скандала се популяризираха. Снимките са в моето портфолио, не е нещо което съм крила“, казва за „Шоу“ красавицата.

Според миската този род снимки не се приемат добре, защото българите са по-консервативни в разбиранията си, смята Марина.

„На Запад, където работим като модели, такъв тип снимки са нещо съвсем нормално. Няма миска, която да няма подобен род снимки. Ако се разровят ще открият за всяка една", отсича Мис България.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени