Мис България се връща на студентската скамейка

1448
10 Ноември 2011, 17:39


Най-красивата според хората по света, но не и според журито на конкурса "Мис Свят", Ваня Пенева, се връща на студентската скамейка. 

 
След емоциите в Лондон, където в неделя се проведе надпреварата за най-красивата жена в света, Ваня заляга отново над учебниците. 
 
 
"Тръгвам на лекции и то с голямо удоволствие. Покрай подготовката си за конкурса нямах възможност да съм редовна, но сега ще наваксам пропуснатото", споделила миската  пред приятелки, които пък споделиха с HotArena.net.
 
 
Красавицата е студентка по българска филология. Ваня агитира всички от своето обкръжение да четат повече книги, тъй като четенето променя манталитета на човек.
 
 
"Когато се промени манталитетът на българите, хората ще започнат да се занимават с различни каузи. Книгата обогатява, развива. Покачва културното ни ниво, грамотността и изказа на човек. Книгата е безценно богатство. Затова, хора, четете повече!", призовава родената в Казанлък хубавица.
 
 
Успоредно с посещението на лекции, Мис България 2011 ще пътува из страната, за да чете книжки и приказки на малчугани от 1 до 5 клас.
 
 
Самата Ваня харесва историческа литература. Любими са й класиците Йордан Йовков и Елин Пелин.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени