Мис Джуки забърса депутат (Вижте как той й предложи услугите си)

2192
09 Март 2014, 13:00


Габриела Радославова, по-известна като Мис Джуки, бе наета от екипа на „Горещо“ да бъде репортер за един ден. Задачата й бе да анкетира народните ни представители и да разбере какво ще подарят на половинките си по случай 8 март, видя HotArena.net.

 

Някои от депутатите не откликнаха на запитването на русата мадама, но други бяха доста словоохотливи.

 

Неизвестен за нас представител от „Коалиция за България“ се пошегува пред репортерката, че няма нужда да подарява подарък на жена си, тъй като неговото присъствие във връзката им е достатъчно. Малко след това побелелият човек сподели, че спътницата му в живота сама си купува каквото иска, а той дава парите.

 

Шегаджията се опита да впечатли блондинката, заявявайки й, че някога е бил олимпийски шампион по борба.

 

Мис Джуки му се оплака, че Бойко Борисов не е искал да й даде интервю, на което депутатът възкликна: „Такава хубава жена човек може ли да я подминава?“.

 

Преди да пусне парламентьорът да върши служебните си дела, Габриела пожела да му подари своя гривна, за която твърди, че й носила късмет.

 

В знак на благодарност господинът даде своята визитна картичка на Джуки, за да се свърже с него и той да й се реваншира със свой подарък.

 

За да не го чака тупалки вкъщи от жена му, народният представител заяви, че като се прибере, ще каже на жена си, че едно хубаво момиче му е направило подарък.

 

Дали Мис Джуки ще му се обади, за да скалъпят нещо, предстои да разберем.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 4 години
0
ми тя проституира от доста време сега депутатите като я надушат и ще й пръснат джуките от работа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени