Мис Силикон дели мъж с фолкпевица + ще влиза ли във ВИП Брадър

https://hotarena.net/lubopitno/mis-silikon-deli-maj-s-folkpevica-shte-vliza-li-vav-vip-bradar HotArena.net
Мис Силикон дели мъж с фолкпевица + ще влиза ли във ВИП Брадър

След плъзналите слухове, че Виктория Петрова е сред участниците в новия сезон на ВИП Брадър, красавицата опроверга мълвата.

„Действително имах среща с продуцентите, но няма да участвам в предаването, поне няма да е в този сезон“, поясни силиконката.

Вики взе участие в клипа на младата попфолк звезда Нанси „All inclusive”. Красавицата се вихри в лентата заедно с екстравагантен чернокож младеж, приятел на Нанси. Изпълнителката не крие и близкото приятелство с Виктория, която на драго сърце прегърнала идеята да се снима в „All inclusive”. Там двете хубавици поделят мъжа в общи, страстни кадри

4 Коментара

Тя!

преди 5 години

Кой я е чувал тази, че да я канят някъде?

Коментирай

Той

преди 5 години

канят я, малоумна анонимна буцо

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Аййй това мъж ли е жена ли е не се знае....

Коментирай

Дерзай!

преди 5 години

Буца е пръдлата горе на снимката, а ти си просто едно миризливо ЛАЙНО! Това травеститоподобно недоразумение може да бъде поканено единствено на ритуално харакири! Всички други покани са безмислени и нереалистични!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.