Мис Силикон: Незадоволената жена е най-опасна! Виктория се дразни от коментарите от типа: „Тъпа и грозна си“

2205
16 Юни 2017, 12:00


В края на миналия месец Виктория Петрова се окичи с титлата „Мис Силикон“. Няколко седмици по-късно тя споделя, че все й е трудно да свикне с вниманието, което получава, узна HotArena.

 

Чувствам се прекрасно! Мисля, че короната ми пасна идеално. Доста погледи са насочени към персоната ми, но не ми е неприятно“, издава победителката в тазгодишния конкурс. Решила да се яви, защото обича да рискува, не чак толкова заради славата, пише „Телеграф“.

 

Макар че действията й сочат точно обратното. Само седмица след като грабна короната, 21-годишната Виктория пусна голите си снимки в социалните мрежи. „Снимките ми бяха провокация срещу тези, които заливат мрежата с празни приказки и обиди за момичетата от подобни конкурси. Много се ядосвам, като прочета коментари, че една миска е тъпа и грозна“, разсъждава Петрова.

 

В началото на годината си е сложила силикон, а когато родителите й научили, че ще се явява на конкурса, по никакъв начин не опитали да я спрат, а даже подкрепили нейното решение. „Родителите ми са широкоскроени хора. Не са някакви задръстеняци“.

 

Вики споделя, че е влюбена и че си има приятел. „Правим толкова често секс, че да се чувствам задоволена. За мен едно от най-страшните и оасни неща е незадоволената жена“, споделя Мис Силикон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тая пък
Преди 1 година
0
Коя е тази?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не я знам коя е и за пръв път я чувам
Преди 1 година
0
Ааа, значи пускайки голите си снимки е искала да ОПРОВЕРГАЕ тези, които говорят зле за тези момичета и да им докаже, че не е "тъпа и грозна"?? СЪС СИГУРНОСТ, Виктория, това е начина! Сто процента си променила мнението им, когато си си пуснала сама голотиите! Браво! Логиката тук е просто брилянтна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До злобната
Преди 1 година
-7
Какво? Нищо не разбрах от тези брътвежи :)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени