Мис Силикон остана само по титла в HOT фотосесия (СНИМКИ БЕЗ ДРЕХИ САМО ТУК)

4574
24 Септември 2013, 13:07


Ние винаги си изпълняваме обещанията и както вчера се зарекохме, днес ще бъде един много горещ и еротичен ден. Защото Мис Силикон Деси Младенова остана само по… силикон.

 

Уникалната фотосесия е заснета само и единствено за най-голямата еротична медия у нас HotZona Bulgaria.

 

От изданието разкриват, че са решили да съблекат именно Деси, която да даде старт на новото мобилно приложение на сайта – HotZona Mobile.

 

Цялата уникална фотосесия потребителите ще могат да видят след старта на мобилната версия през октомври, когато е и рожденият ден на еротичната медия.

 

Междувременно от HotZona.bg жегнаха с няколко голи снимки на Младенова, които да поддържат огъня до момента на истината. На фотосите Деси е доста провокативна, дори леко цинична и адски секси.

 

„Смятам, че това е една нова и предизвикателна възможност за мен. Предложението, което ми бе отправено чрез ХотЗона България, е на доста високо ниво като условия и като краен резултат, към който се стремим. Надявам се и новата сесия да е толкова забавна, колкото и предишните две, които заснехме с екипа ви, както ще си проличи и в някои от кадрите“, коментира Деси Младенова пред HotZona.bg.

 

Снимките може да видите само и единствено ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени