„Мис Силикон" подкрепи Бг Стивън Кинг

1121
11 Февруари 2018, 13:24


Носителката на титлата "Мис Силикон" Габриела Попова организира благотворително събитие в подкрепа на българския Стивън Кинг, видя HotArena.


Красавицата подкрепя Иво Христов от Радомир от няколко години. В началото на седмицата в бутика на Габриела - "Gabriela Collection" на ул. "Неофит Рилски39, тя събра някои от най-близките си хора на благотворителен базар. В магазина бяха наредени много и различни красиви сувенири, изработени от майката на Иво и неини приятелки, както и дарени картини от близки на Габи.


На търг бяха продадени и боксовите ръкавици от българския филм "Нокаут или всичко, което тя написа", които бяха подарени от Ники Илиев и Орлин Павлов за добрата кауза. Своят нов притежател намери и коженият силях на Стефан Жълъда от филма "Възвишение", както и писмото, което Димитър Общи написва до Васил Левски. Сумата, с която Габриела Попова и неините приятели успяха да подкрепят Иво и да съберат сумата от 2400 лв.  На събитието присъстваше и самият Иво, който представи на гостите и своята нова книга "Изпусната любов ". В края на месеца младият писател ще замине за Германия, където ще бъде извършен неговия контролен преглед.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мис Кроки
Преди 1 година
0
Тъкмо се бях отчаяла, че тази седмица ще мина без платените статии на Габи пъпката...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени