Мис Силикон Виктория Петрова скочи на Мис България Вселена 2017: Поредната „девственица“ жадна за слава!

https://hotarena.net/skandali/mis-silikon-viktoriia-petrova-skochi-na-mis-balgariia-vselena-2017-porednata-devstvenica-jadna-za-slava HotArena.net
Мис Силикон Виктория Петрова скочи на Мис България Вселена 2017: Поредната  „девственица“ жадна за слава!

Виктория Петрова , избухна на страницата си във фейсбук, след като някоя си Николета Тодорова заяви в телевизионно интервю, че момичетата от конкурса \"Мис Силикон\" са проститутки.

Виктория е носителка на титлата за 2017г. Тя дори се закани, че ще обедини всички миски и ще съди въпросната миска, пише BGlife.club.

Ето какво написа Виктория в социалната мрежа. Предлагаме ви текста без редакторка намеса, а изводите оставяме на вас.

\"Тази, никому неизвестна персона успя да ме зашемети с невероятните си познания за тарифите и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да обяснява пред Карбовски, коя миска колко пари взима за секс, как се явява на конкурс, за да си вдигне цената. А тя самата била добро момиче, не била от тях, ама била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, как женени мъже си плащат на миски, как лъжат жените си.

Тази мома може да напише роман, поне в 2 тома и да сподели личния си опит, ще бъде интересно. Дори и не разбрах каква титла имала, но се похвали, че представяла България на световен конкурс. Добре де, Минке, и като я представи кой те забеляза, какво спечели? Най-много ме ядоса, че определи всички участнички в „Мис Силикон“ като проститутки.

Нека сега, мацките, участвали в конкурса, да се обединим и осъдим поредната „девственица“ жадна за слава, която си позволява да лепи етикети и слага квалификации. Не знам на какви конкурси се е явявала въпросната умница, но е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, доста грозна, а вероятно от това са й комплексите й\", пише Виктория.

3 Коментара

W

преди 6 години

Тази пък кому е известна, че набеждава другата, че била безизвестна? :D

Коментирай

Злакта

преди 6 години

явно е по-известна от теб, анонимна малоумница

Коментирай

?

преди 6 години

Известна к..ва може би ? А ЗлаКта :Д :Д

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.