Мис София Гери Тилева поведе кампания срещу Фотошопа!

https://hotarena.net/az-jenata/mis-sofiia-geri-tileva-povede-kampaniia-sreshtu-fotoshopa HotArena.net
Мис София Гери Тилева поведе кампания срещу Фотошопа!
Мис София 2014 Гери Тилева поведе кампания срещу Фотошопа, така любим за моделки и фолк певици.


Напълно естествена и без силикон, Гери е категорична, че жената може да бъде привлекателна без излишни корекции и Фотошоп.


Тилева дори пусна коригирана нейна снимка в социалната мрежа, с която иска да докаже колко изкуствени стават момичетата след обработка с вълшебната програма.


\"Не е нужно да сме перфектни, за да сме красиви и обичани. Аз лично качвам моите снимки без никаква обработка\", споделя Гери Тилева.

5 Коментара

Istina

преди 9 години

Chakaite malko sega, tova bezizvestno devoiche i to mnogo grozno sus i bez fotoshop, kude e trugnala da komentira i tq. Tezi dve snimki gore moje bi trqbva da poslujat za sravnenie kak e tq bez i sus fotoshop, taka li? E to ot kilometri lichi, che i purvata i vtorata snimka sa sus fotoshop. Na purvata i e tushiran tena i e izgladena kojata i, lichi si ot matoviqt cvqt na liceto, koeto se suzdava samo ot foroshop :D a tq sigurno tvurdi, che na purvata snimka e naturalno krasiva i taka si izglejda. A na vtorata se vijda qsno, che tozi put fotoshoput e izpolzvan za zasilvane na cvetovete i podchertavane na kurvenskiq grim. Nikoq svetovna vzezda ne bi se pusnala s takuv grin, no qvno samo tazi kurva tuk e reshila, che tova e gotino i moderno. Momiche, fotoshoput se izpolzva za skrivane na nedostatuci, a ne da ti izbode ochite s tiq skuli. Nameri neshto drugo, s koeto da napomnish za sebe si, s tova ne se polichava. Pak si ostavash nikoq :D

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Във фотошоп няма нищо лошо, селянко проста! Ако изобщо знаеш какво е! Тази снимка отгоре е обработена и в двата варианта, но във втория я е правил некадърен шестокласник! Това НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНО, а смешно и жалко! Като изказването ти!

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Абсолютно! И да си плати за тази безумна статия, от която личи колко е неимформирана и елементарна, пак никой няма да чуе жалките й мангалски песни или да разбере коя е. БЕЗЛИЧНА Е - поредният малоумен, грозен, изкуствен, селски парцал. без грам акъл.

Коментирай

Д

преди 9 години

Ти ако си проста ние не сме нито сме слепи. И двете снимки са с фотошоп. Хайде бегай на село.

Коментирай

Е

преди 8 години

хаха колко си проста Гери много си зле. Ходи лапай пишки и не се опитвай да мислиш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.