Мис Топ Свят Бети Методиева ВГОРЧИ новата година на милионера Тодоранов! Заряза го точно в полунощ с този драматичен SMS! (ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/mis-top-sviat-beti-metodieva-vgorchi-novata-godina-na-milionera-todoranov-zariaza-go-tochno-v-polunosht-s-tozi-dramatichen-sms HotArena.net
Мис Топ Свят Бети Методиева ВГОРЧИ новата година на милионера Тодоранов! Заряза го точно в полунощ с този драматичен SMS! (ВИЖТЕ)
Носителката на титлата Мис Топ Свят Елизабет Методиева доста брутално е била шута на доскорошното си гадже милионера Димитър Тодоранов, научи HotArena.

\"
Искам да си останем приятели. Нищо повече не мога да ти дам!\".

Това съобщение Елизабет е пратила на милионера в първите минути на новата година, разкриха пред HotArena приятелки на красавицата.
А няколко дни преди това Тодоранов я е поканил да посрещне новата година в неговата компания. След това съобщение той бил в нокаут като ударен от мокър парцал. До днес 6 януари все още не се е бил съвзел от удара.

Потвърждение на информацията за раздялата между двамата идва косвено и от Методиева. Миската е пуснала във Фейсбук профила си снимки от които е видно, че е празнували новата година в компанията на сладникавия Боби Комсийски, други топ ергени и нейни приятелки среди които и гримьорката й.

Както HotArena писа, Елизабет яко е пленила сърцето на известния ресторантьор и плейбой. Милионерът бил влюбен като хлапак в Методиева и заради нея заразял цяла върволица от фенки. Мечтата му била да види Елизабет като булка и негова законна съпруга. Последният жест който й направил преди месец бил да й изпрати букет от 111 рози, придружени с любовна бележка, в редакцията на вестник \"Телеграф\", където миската работи като журналистка.

4 Коментара

Жалко за нея

преди 7 години

Цял живот взима интервюта на кифли, накрая сама стана такава. Жалко изглеждаше, че има потенциал за нещо повече от поредната държанка.

Коментирай

xaxa

преди 7 години

Още по-жалкото е, че е wanna be държанка. Измисля си раздяла с милионер, с който е нямала нищо общо за да клъвне някой. Симулира, че има гаджета милионери та белким някой се излъже. Това е жалкото, а не да си държанка. Хахахахха

Коментирай

преди 7 години

тази пък труженичка коя е

Коментирай

Мария

преди 7 години

ХА-ХА!!! Тази курва няма ли да спре да си приписва отношения с Тодоранов?! Човека всяка вечер си прави кефа с различни, мила Елизабет това че Димитър те еба веднъж не значи че сте имали връзка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.