Мишо Шамара след новината, че е в спешно отдeление в САЩ след злоупотреба с опиати: В България съм си, жив съм и не съм тираджия!

3114
02 Март 2016, 18:00


По последни слухове рапърът Мишо Шамара е бил вкаран в болница, след като е припаднал в заведение в САЩ, следствие на прекомерната употреба на забранени вещества, разбра HotArena.

 

Бившият рапър, който понастоящем работи като тираджия в САЩ, е попаднал в болница вследствие на злоупотреба с наркотици, писа тази сутрин „Уикенд”.

 

Шамара, вече известен като Биг Ша, никога не е крил, че употребява опиати, но в последно време направо прекалявал с тях. След последния му алкохолен запой, придружден с обилно количество наркотици, Мишо припаднал и осъмнал в спешното отделение.

 

Свидетели докладват, че през въпросната вечер Шамара изпил една бутилка уиски, употребил и кокаин, който смесил с други неизвестни опиати.. В един момент му прилошало и се строполил пред смаяните погледи на приятелите си. Те незабавно извикали „Бърза помощ”, а Мишо бил спешно хоспитализиран. Лекарите били силно притеснени заради неадекватното му състояние и решили да го задържат в болницата още няколко дни, докато се стабилизира.

 

Според запознати Мишо бил изключително притеснен, защото в болницата му направили тест за наркотици и съществувала голяма вероятност местните власти да го разследват за притежание на дрога. Както е известно, в Америка законите са много стоги и подобни закононарушения се наказват изключително прецизно. Шамара споделил пред приятели, че вече е наел адвокат. Той треперел да не му се наложи да бъде екстрадиран обратно в България.

 

Всъщност HotArena узна, че създателят на R&B Records от няколко седмици се намира в България, а не в Америка. Дори той сам увери,че е добре и нищо му няма. Но и не опроверга версията, че все пак е имало подобен инцидент в Страната на големите възможности, макар и да не се е състоял в близките дни.

 

Миналата седмица Шамара се забавлявал до ранни зори в елитен клуб в родния му град Варна. Компания му е правил колегата му – българският рапър Dee, с когото освен че са приятели, имат и общи песни. По снимка от въпросната снимка се вижда, че Биг Ша си пийва, но за друго – може само да се гадае.

 

По-рано днес рапърът обясни също, че не е тираджия, както го описват в медиите, защото няма шофьорска книжка и страдал от заболяването „сънна апнея“ и заспивал зад волана.


 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени