Мисис Баба с две сватби

2760
25 Май 2017, 11:49


Мисис Баба Дони Василева вдига не една, а две сватби. Атрактивната фермерка, която се омъжва за кмета на Стрелча Стойно Чачов ще му каже „Да” два пъти—на морето и в София, научи HotArena.


На 4 юни, в компанията на най-близките си приятели и роднини, Василева и Стойно ще си кажат „Да” в тесен кръг на морето. Булката вече е избрала роклята, прическата, менюто за сватбата и е готова да се омъжи за избраника си.

За съжаление на мнозина сватбата е в тесен кръг и ще бъде само скромна церемония, най-вече за тях двамата. Голямото сватбено тържество е предвидено за 9 септември, както се шушука, пише "Телеграф".


Някои се майтапят, че датата не е случайно избрана. А като причина посочват факта, че от години се говори, че Дони е тайна внучка на Живков.

Самата тя не коментира този слух, а според други в този случай бе по-логично младоженците да изберат 7 септември—рождения ден на Тато.

Така или иначе Дони и Стойно планират голямо тържество с гости от чужбина в София. Все още не е ясно дали младоженката ще носи една и съща рокля на двете събития, но се очаква скоро да се научи.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени