Миска: Ще спя с цялото жури срещу титлата! Плащат си по 7 бона за първо място (ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

3662
24 Януари 2014, 14:30


Редакторска плесница

 

„Аз съм свободна, мога да бъда с теб, когато поискаш. Няма да ти простя! Ако трябва ще спя и с някой друг от журито. Наистина ще останеш доволен от мен! Правя много хубави свирки.“

 

На ококорените от вас ще кажем: Да, истина е това, което прочетохте. Родна миска предложила плътски удоволствия на организатора на „Miss best erotic model“, както и да мине през цялото жури, научи HotArena.net.

 

Тяло срещу титла

 

Фавиол Сефери направи скандални разкрития около конкурса относно кандидатките и увери, че ежедневно получава неприлични предложения от непознати дами, готови на всичко за титлата.

 

Той не пожела да разкрие коя е скандалната миска, предложила да си легне с цялото жури за първото място, но категорично й е отказал. „Такова поведение не бива да се толерира. Тя не трябва да си прави труда да изпраща снимки за кастинга. Няма да я одобрим“, твърд е организаторът Сефери пред „168 часа“.

 

Да използват телата си като подкуп за титла било честа практика на миските. Някои го правели тактично, други открито флиртували, а трети като горепосочената били направо брутални.

 

7 бона давам само да те притежавам

 

Други пък разполагат със средства и вместо секс, предлагат кеш! Най-голямата цифра, предлагана за първо място в конкурса досега, била 7000 лева.

 

„Никой от организаторите няма интерес да вземе пари срещу подаряването на титлата, така че момичетата трябва да се откажат. Ако публиката ги хареса, аз съм ок да спечелят“, коментира Фавиол.

 

Вземи си футболист за слава

 

Важно е да се отбележи целта на момичетата. Наградата при един такъв конкурс не е парична – при първо място те получават ваучер за пластична операция в реномирана клиника. Най-често за корекция на бюст. Но повечето от тях вече си имат силикони.

 

Те се интересуват от славата! От шума около тях след спечелването на такъв конкурс. Повечето от кандидатките отсега си шумят сами – измислят си скандали, лъжат, че са спали с известен футболист, заместват се в интриги… Най-печелившо е да замесиш името си ритнитопковец. Ако една миска каже, че е спала с него, друга веднага скача срещу нея и започват да се карат за футболиста. В същото време той никога не ги е виждал!

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ахаха
преди 4 години
0
как пък да не се продава тоя конкурс ахахахахахахахахахахахахахахахахаха педерас и проститука го организират а четата морал на момичетата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надареният Боцко
преди 4 години
0
Ебати отрепките, жалко, че има такива жени! Срам и позор! ТОВА НЕ НИ ХАРЕСВА, смятаме ви за жалки и евтини парцали, които стават само за веднъж, не сте интересни, РАЗБЕРЕТЕ! Против насилието съм, но някоя от тях наистина заслужават да бъдат пребити... от родители си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баце роман
преди 4 години
0
това ще е този травестит гани ли мани ли как беше 100%
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТО......ЯСНО...АМА...
преди 4 години
0
" Няма да я одобрим“, твърд е организаторът Сефери Евала Сефери,ама като във всички конкурси,някои друг ще те натисне...както се казва..мани!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени